Terug naar zoekresultaten

Administratief Medisch Laborant

374504014

Via AGO Jobs & HR

Staat 6 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Administratief Medisch Laborant

Functieomschrijving

Voor onze klant in grote regio Gent zijn we op zoek naar een Administratief Medisch Laborant. Je takenpakket bestaat uit: Bij het binnenkomen van de stalen sta je in voor het correct ingeven van de eerste gegevens samen met de gevraagde testen. Je zorgt tevens voor de controle van alle ingebrachte gegevens en garandeert een hoge kwaliteit voor de verdere verwerking van het dossier. Je verzorgt de doorstuuranalyses en volgt het verdere verloop naar timing en administratieve ingave nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het correct ingeven van de resultaten in het computersysteem en je geeft telefonisch een aantal resultaten door. ?s Avonds beantwoord je de binnenkomende oproepen van artsen en geef je hen ? in samenspraak met de klinisch bioloog ? de gevraagde resultaten mee. Ook het sorteren van afgewerkte dossiers met als doel de finale resultaten zo snel als mogelijk bij de arts te krijgen, behoort tot je takenpakket. Als administratief medewerker zit je in het labo. Je bent dan ook zeer nauw betrokken bij de uitvoering van de analyses. Je werkt zowel overdag als ?s avonds, in een wisselend uurrooster. Af en toe werk je ook op zaterdag overdag.

Profiel

Je beschikt over het diploma medische laboratoriumtechnologie (MLT) of Medisch Secretariaat, eventueel aangevuld met praktijkervaring.
Je bent stressbestendig, je weet van aanpakken en je werkt steeds zeer nauwkeurig.
Je springt professioneel om met telefonische contacten. Je bent in staat de vragen te begrijpen en hier correct op in te spelen.
Je werkt op een vlotte manier samen met je collega?s binnen je team, en ook met de collega?s uit het labo.

Aanbod

We bieden je een boeiende functie in een bloeiende onderneming. Deze functie kan in een vol-of deeltijds regime uitgevoerd worden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.