Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 151

Volgende

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Voor onze klant in Lokeren, een installateur van koelingssystemen, is Hays Response Gent op zoek naar een allround administratief medewerker.

* Administratie
* Nederlands
* Lokeren

Administratief medewerker | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Installateur van koelingsystemen in Lokeren

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Functieomschrijving

In deze functie bied je administratieve ondersteuning aan verschillende afdelingen. Zo zorg je voor het registreren van de gewerkte uren en de verplaatsingen van de arbeiders, het verzenden van de loonbrieven, de aangifte van tewerkstelling van de arbeiders op de werven (checkin@work),... Daarnaast geef je de facturen in in het ERP-systeem waarbij je het gefactureerde bedrag controleert met het bedrag op de bestelbon. Je controleert de administratie rond de veiligheid op de werkvloer, staat in voor een correct klassement, onthaal, telefonie,…

Profiel

Naast het Nederlands beschik je over een praktische kennis van het Frans en het Engels. Je beschikt over een eerste administratieve ervaring in een gelijkaardige job. Je werkt nauwkeurig, bent organisatorisch sterk en kan vlot multitasken. Je werkt goed met de courante MS Office toepassingen. Je bent sociaal en communicatief.

Aanbod

Onze klant biedt een afwisselende administratieve job bij een sterk groeiende KMO in Lokeren. Je werkt van maandag tot vrijdag binnen de reguliere kantooruren. Je werkt voltijds. Je ontvangt een correct loon in functie van jouw ervaring, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

Interesse in deze job als administratief bediende in Lokeren? Solliciteer online of contacteer Hays Response Gent via 09/267.99.81!

Interesse?

Hays Response Gent
Karolien Baeten
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.