Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 176

Volgende
Boerenbond & Landelijke Gilden

Administratief medewerker

Kantoor in West-Vlaanderen

Bij Boerenbond & Landelijke Gilden

Staat 7 dagen op Jobat.be

Boerenbond & Landelijke Gilden is de toonaangevende organisatie voor de land- en tuinbouw en voor het platteland. Meer dan 200 bekwame en gemotiveerde medewerkers engageren zich voor een kwaliteitsvolle belangenbehartiging, dienstverlening, vorming en voorlichting. Boerenbond & Landelijke Gilden ijvert voor een duurzame landbouw en een dynamisch platteland en gaat daartoe de dialoog aan met iedereen die hiervoor belangstelling heeft.
 
De afdeling Servicecentrum faciliteert de kernactiviteiten van Boerenbond & Landelijke Gilden. De medewerkers van verschillende facilitaire diensten zorgen ervoor dat consulenten en stafmedewerkers zich op hun basisopdrachten kunnen focussen. Onder meer door secretariaatsdienstverlening in provinciale kantoren ondersteunt de afdeling de lokale en regionale werking van Boerenbond en Landelijke Gilden.

In het provinciaal secretariaat van de provincie West-Vlaanderen in Roeselare is er een vacature voor een voltijds administratief medewerker (m/v).

Administratief medewerker

Functieomschrijving

Je bent het administratief knooppunt voor de bewegingswerking van Boerenbond en Landelijke Gilden. Je ondersteunt de werking van een vijftiental medewerkers op administratief en logistiek vlak. Via verschillende digitale toepassingen zorg je voor planningen, reservaties, verzendingen en kennisdeling. Een correct beheer van alle facilitaire voorzieningen en de administratieve voorbereiding van de boekhouding vervolledigen je opdrachten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de leden en externe relaties.

Profiel

Je bent een veelzijdig talent. Je hebt zin voor nauwkeurigheid, bent zelfstandig en neemt initiatief. Je kan vlot samenwerken in een dynamische omgeving en bent vlot in je communicatie. Je hebt een graduaatopleiding (bij voorkeur secretariaatsrichting). Je kan je terugvinden in de uitgangspunten en doelstellingen van de organisatie. Affiniteit met de land- en tuinbouw en het landelijk milieu is een pluspunt.

Aanbod

Je krijgt een passende verloning aangevuld met bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering … Bovenal krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een boeiende sector en organisatie met veel vrijheid in de werkorganisatie.
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Roeselare (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.