Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Voor een expertisebureau in Gent is Hays Response Gent op zoek naar een administratief medewerker voor de opvolging van de schadedossiers.

Via Hays Response Gent

Staat 6 dagen op Jobat.be

* Dossierbeheer
* Nederlands
* Gent

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Functieomschrijving

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het volledige administratieve beheer van de dossiers. Je maakt de dossiers aan en vervolledigt indien nodig de ontbrekende gegevens. Je neemt contact met de experten, verzekeringsagenten, advocaten en klanten voor de verdere behandeling van het schadedossier. Jouw contacten met deze partijen verlopen zowel telefonisch als schriftelijk. Je staat in voor het agendabeheer van de schade-experten. Je zorgt voor een correct klassement en vlotte correspondentie.

Profiel

Voor deze vacature kijkt onze klant uit naar een administratief talent. Affiniteit met verzekeringen en/of dossierbeheer is een plus, maar geen vereiste. Je beschikt wel reeds over een sterke administratieve werkervaring. Je hebt een uitstekende kennis Nederlands en een goed begrip van het Frans. Je werkt goed met MS Office en hebt een praktische kennis van Excel. Je bent communicatief en kan zelfstandig werken.

Aanbod

Onze klant biedt een voltijdse tewerkstelling bij een leidinggevende speler binnen zijn domein. Je werkt van maandag tot vrijdag in een systeem met glijdende werkuren. Je ontvangt een correct loon aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in deze job als administratief medewerker in Gent? Solliciteer online of contacteer Hays Response Gent via 09/267.99.81.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.