Terug naar zoekresultaten
Colruyt Group

Administratief medewerker kwaliteitsdienst Retail Partners Colruyt Group

Administratief medewerker kwaliteitsdienst Retail Partners Colruyt Group

Colruyt Group | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Administratief medewerker kwaliteitsdienst Retail Partners Colruyt Group

Functieomschrijving

Als administratief medewerker van de kwaliteitsdienst van Colruyt Group heb je een gevarieerde job. Je behandelt klachten, staat in voor enkele administratieve taken en ondersteunt de collega’s en kwaliteitsverantwoordelijken bij de kwaliteitscontroles.

 

Enerzijds vervul je een aantal administratieve taken. Jouw belangrijkste taak is het verwerken van  productklachten van de zelfstandige ondernemers die samenwerken met Retail Partners Colruyt Group. Je speelt de klachten door aan de leveranciers en bezorgt de zelfstandige ondernemers een antwoord. Je hebt de reflex om alarmsignalen snel op te pikken en indien nodig actie te ondernemen. Je ondersteunt je collega’s ook bij administratieve taken zoals het opvolgen van productspecificaties en leverancierscertificaten.

Anderzijds assisteer je de kwaliteitsverantwoordelijken bij de kwaliteitscontroles van private label-producten. Je controleert het gewicht, de samenstelling en de verpakkingen. Maar je proeft ook en controleert de producten op vlak van smaak, geur, kleur en textuur!

Je hebt regelmatig contact met interne collega’s (zoals aankopers) en met externe leveranciers en laboratoria.

Je werkt in Mechelen.

Profiel

 • Klantgerichtheid – Elke vraag of klacht is belangrijk. Krijg je geen passend antwoord, dan ga je achter de juiste informatie aan, zowel bij je collega’s als bij onze leveranciers.
 • Teamspeler – Je bent iemand die graag samenwerkt. Je werkt in een klein team maar je hebt ook veel contacten met andere diensten. Je stelt je flexibel op en springt bij waar nodig.
 • Organisatie en administratie – Je kan goed plannen en organiseren. Je werkt nauwkeurig, bent kritisch voor je eigen werk en kan goed overweg met Word en Excel.
 • Talenkennis – Je dienst is Nederlandstalig. Een basiskennis van het Frans en Engels heb je nodig om met onze leveranciers en onze winkels te communiceren. 

Aanbod

 • Ontwikkelingskansen – Je kan steeds vertrouwen op de expertise van je collega’s en krijgt de kans om jezelf een loopbaan lang te blijven ontwikkelen met interne opleidingen.
 • Afwisseling – In je job kom je dagelijks met heel wat verschillende mensen in contact, die je ook concreet verder helpt.
 • Extralegale voordelen – Boven op je loon krijg je verschillende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Zekerheid en comfort – Je krijgt meteen een vast contract van onbepaalde duur binnen Colruyt Group, een stabiel en groeiend bedrijf.

Interesse?

Bart Wyns
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 47 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.