Terug naar zoekresultaten
De Mandel

Administratief medewerker gebouwenbeheer

De Mandel | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

De sociale huisvestingsmaatschappij De Mandel beheert bijna 5000 sociale verhuureenheden in West-Vlaanderen. Zij bouwt jaarlijks sociale huur- en koopwoningen en verstrekt sociale leningen. Het werkgebied van De Mandel strekt zich uit over 30 steden en gemeenten in West-Vlaanderen. Wij gaan momenteel over tot de aanwerving van een: Administratief medewerker gebouwenbeheer.
 

Administratief medewerker gebouwenbeheer

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw functie als administratief medewerker eruit?

Als administratief medewerker gebouwenbeheer sta je huurders te woord die een technische melding willen doorgeven zowel telefonisch, per mail als aan de balie. Je verwerkt de meldingen administratief, start acties op en zorgt voor een nauwgezette opvolging. Op geregelde tijdstippen rapporteer je de stand van zaken. Je ondersteunt de collega’s van de dienst met jouw administratieve vaardigheden.
 

Profiel

Wie zoeken we voor deze functie?

Heb je een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring en je beschikt over een aantoonbare basiskennis van de technieken aanwezig in woningen (in cv of motivatiebrief)? Sta je organisatorisch en communicatief sterk in je schoenen en kan je vlot werken met MS Officetoepassingen? Dan ontvangen wij graag jouw kandidatuur.
 

Aanbod

Wij voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur. Hierbij hoort een verloning in functie van kennis en ervaring overeenkomstig de loonschalen niveau C van de Vlaamse overheid. Daarenboven engageren we ons voor een aangename werksfeer in een gedreven team en bieden we mogelijkheid tot het volgen van opleiding.
 

Interesse?

Is deze beide functie iets voor jou? Dan kan je jouw CV en motivatiebrief vóór 24/04/2019 opsturen naar: De Mandel cvba, t.a.v. directeur Stefanie Vandenabeele, Groenestraat 224, 8800 Roeselare, of via info@demandel.be. Voor meer info surf naar www.demandel.be 
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Roeselare (standplaats)
  • Alle vacatures via Ascento

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.