Terug naar zoekresultaten Vorige

29 van 94

Volgende
Colruyt Group

Administratief medewerker Dreamland Colruyt Group

Administratief medewerker Dreamland Colruyt Group

Colruyt Group | Lot | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

 

Dreamland is de familiewinkel van Colruyt Group. Onze merkbelofte is duurzame kindervreugde. Ons assortiment is heel breed en speelt in op de verlangens en vragen van kinderen en hun omgeving. De medewerkers maken de klanten in de winkel wegwijs in het ruime assortiment speelgoed, schoolartikelen, gaming, multimedia, boeken, geschenken, seizoenartikelen … Ook als medewerker achter de schermen heb je een passie voor de leefwereld van een kind. En zorg je er mee voor dat deze winkelformule kan blijven groeien

Administratief medewerker Dreamland Colruyt Group

Functieomschrijving

Heb je niet alleen een hart voor cijfers maar ook voor mensen? Dan wacht je bij Dreamland een boeiende job. Als administratief medewerker sta je in voor de verwerking van aankoopgerelateerde opdrachten. Je plant ook vergaderingen en je verwelkomt de bezoekers van onze kantoren.

Als administratief medewerker zorg je voor een correcte en tijdige input van aankoopgegevens zoals prijzen, levenscyclus, foldercodes enzovoort. Je creëert in onze databases ook informatie over producten of boekingen en je verwerkt gegevens over bijvoorbeeld cashback-acties. Daarnaast vraag je bij leveranciers ook stalen op tegen bepaalde deadlines.

Naast deze administratieve taken ben je mee verantwoordelijk voor het onthaal van de Dreamland-bezoekers én het beleggen van vergaderingen voor onze medewerkers. We zijn dus op zoek naar een enthousiaste medewerker die energie krijgt van een gevarieerde job met veel sociale contacten!

Je werkt in de Dreamland-kantoren in Lot.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een A2-diploma (of gelijkwaardige ervaring) in administratie. Ervaring binnen Colruyt Group/Dreamland is een plus.  
 • Administratieve vaardigheden – Je hebt een goede kennis van Excel en kan goed overweg met  cijfermateriaal. Je werkt snel en nauwkeurig.
 • Vriendelijk en communicatief – Je bent een sociaal iemand: je vindt het leuk om mensen te verwelkomen aan het onthaal en om hen vriendelijk verder te helpen.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en hebt een behoorlijke kennis van het Frans en het Engels. Zo kan je goed communiceren met collega’s en bezoekers.

 

Aanbod

 • Stimulerende werkomgeving – Je mag rekenen op een boeiende job met veel afwisseling en veel contacten.
 • Opleiding – Je krijgt een degelijke opleiding en ook permanente mogelijkheden tot bijscholing en zelfontplooiing.
 • Eigen initiatief – Zie je een mogelijkheid om efficiënter te werken? Dan krijg je alle ruimte om je idee te lanceren.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Sofie De Camps
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.