Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER AFDELING BOEKHOUDING

261943219

Via AGO Jobs & HR

Nog 7 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER AFDELING BOEKHOUDING

Functieomschrijving

Voor een firma in de regio Eeklo, die gespecialiseerd is in de verkoop van industriële machines, elektrische handmachines en gereedschap, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER AFDELING BOEKHOUDING. Voor het luik boekhouding sta je in voor: Verwerken van kassaverslagen Inboeken bankrekeninguittreksels Voorbereiding en opmaak facturen en creditnota's Voorschotfacturen opmaken en opvolgen Debiteurenbeheer: opvolgen van rekeninguittreksels Inboeken kostenfacturen Versturen maandelijkse facturatie klanten per post Voorbereidingen betalingen Beheer mailbox facturatie Maandelijks pro forma facturen aanpassen en factureren Inboeken aankoopfacturen Voor het luik administratie sta je in voor: Telefonisch onthaal Algemeen klassement Verwerken VISA Garantieregistratie hoofdmerken Je zal instaan voor algemene administratieve en boekhoudkundige taken. Een greep uit het takenpakket: algemeen klassement, voorbereiding en opmaak van facturen en creditnota's, telefonisch onthaal en rekeninguittreksels opvolgen.

Profiel

Heb je een bachelor administratie of boekhouding? Of Gelijkwaardig door ervaring. Ben je bijna van school of als schoolverlater op zoek naar een eerste echte uitdaging. Wees dan snel en reageer dan op deze vacature!

Je werkt steeds nauwkeurig en hebt een oog voor detail. Ben je communicatief vaardig en kan je goed navigeren in het Office pakket. En bijkomend kan je goed plannen en organiseren, dan ben jij mogelijks de geschikte kandidaat.

Aanbod

Je komt terug in een dynamische, stabiele en familiale werkomgeving. Het betreft een 32 uren betrekking van dinsdag tem vrijdag. Alsook wordt er intern een opleiding voorzien voor computerspecifieke programma's.
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Eeklo (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.