Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 96

Volgende
Colruyt Group

Administratief Medewerker Aankoopdienst Collishop

Administratief Medewerker Aankoopdienst Collishop

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Administratief Medewerker Aankoopdienst Collishop

Functieomschrijving

Collishop is onze webwinkel, met eigen afhaalpunten en pop-upstores. Als administratief medewerker van de aankoopdienst volg je de bestellingen op en bereid je de stock voor op piekmomenten. Zo zorg je ervoor dat onze klanten op elk moment in de webwinkel hun favoriete artikelen kunnen reserveren.

 

Als administratief medewerker zorg je samen met de aankopers van Collishop voor de dagelijkse opvolging van de openstaande bestellingen, waardoor de bestelde goederen mooi op tijd en volgens de afspraken geleverd worden.

Jij verzorgt het contact met de leveranciers voor de verdere opvolging van de goederen. Je houdt bovendien je eigen en andere teams (zoals voorraadbeheer en logistiek) op de hoogte wanneer een artikel niet meer leverbaar is of een vertraging ervoor zorgt dat een klant moet wachten. Daarnaast bereid je de verschillende stockniveaus voor op bijvoorbeeld folderpromoties, zoals met valentijn of de eindejaarsfeesten. Dankzij jou kan elke klant een bijzonder cadeau geven of krijgen.

Op termijn krijg je de volledige verantwoordelijk over de reservaties voor Collishop. Je maakt ook zelfstandig analyses van klantengedrag en voorspelt hun noden om ons aanbod scherp te stellen.

 

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Ervaring – Je wordt in ons team opgeleid en hebt geen (uitgebreide) ervaring nodig. Ervaring in retail is natuurlijk altijd een pluspunt en we verwachten de nodige zelfstandigheid om je verantwoordelijkheden stevig in handen te nemen.
 • Communicatief en assertief – Je hebt dagelijks contact met veel collega’s, aankopers, leveranciers ... Je kan goed luisteren, maar staat ook stevig in je schoenen wanneer een afspraak niet wordt nagekomen.
 • Zelfstandig – Je kan autonoom en gestructureerd werken.
 • Oplossingsgericht en nauwkeurig– Je panikeert niet bij een probleem, maar houdt het hoofd koel en gaat efficiënt op zoek naar de oplossing. Je hebt ook oog voor detail en trekt op tijd aan de alarmbel als je er zelf niet meer aan uit geraakt.
 • Analytisch en sterk in Excel – Je vertaalt cijfers vlot naar opbouwende conclusies en voorspellingen. Daarvoor heb je ook de nodige pc-skills. Een gevorderde kennis van Excel is een must!
 • Talenkennis – Je spreekt goed Nederlands en Frans, zodat je duidelijke afspraken kan maken met je leveranciers. Engels heb je soms ook nodig, maar in beperkte mate.

Aanbod

 • Impact en verantwoordelijkheid – Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en ruimte voor eigen initiatief.
 • Doorgroeimogelijkheden – Je begint in een ondersteunende rol voor de aankopers van Collishop, maar krijgt op termijn de verantwoordelijkheid over de bestellingen binnen jouw assortiment.  
 • Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.

Interesse?

Dieter Van Achter
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.