Terug naar zoekresultaten Vorige

20 van 126

Volgende
Culinor NV

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER AANKOOP

grondstoffen voor de voedingsindustrie

Culinor NV | Destelbergen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Onze producten die ken je al. En nu ook ons bedrijf!

CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen, is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid.
Momenteel breiden we ons aankoopteam uit en zoeken we voor ons hoofdkantoor te Destelbergen een (m/v)
 

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER AANKOOP

Functieomschrijving

Wat verwachten we van jou?
Het aankoopgebeuren is bij een voedingsproducent van groot belang. Ook bij Culinor!
Daarom rekenen we op jou om - samen met jouw collega’s en de aankoopmanager - kwalitatieve grond- en hulpstoffen aan te kopen en te bestellen, in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment.

 
Concreet betekent dit dat je: · bestellingen plaatst en zowel de afgesproken levertermijnen als de kwaliteit van de aangekochte grondstoffen bewaakt · instaat voor het afroepen van gestockeerde hoeveelheden en steeds een minimale stock garandeert · de orderbevestigingen en de prijzen strikt opvolgt bij de leveranciers en · de aankoopfacturen boekt in ons ERP-systeem (Lisa) dat je ook up-to-date houdt met oa. het inboeken van alle aankoopovereenkomsten.
Je functie bestaat uit een waaier aan administratieve taken zoals oa. het opmaken van bestelbonnen, het controleren van aankoopprijzen en levertermijnen, het versturen van rappels en het controleren van aankoopfacturen. Je hebt in deze functie nauw contact met onze afdelingen I&D, Planning en Customer Service.

 

Profiel

Heb je het juiste profiel?
Je hebt een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring en hebt reeds enkele jaren relevante werkervaring op een aankoopafdeling, bij voorkeur bij een voedingsproducent of retailer · Je kan vlot werken met MS Office, en hebt ervaring met een ERP-pakket. Kennis van Lisa is een pluspunt · Je weet van aanpakken, bent communicatief en stressbestendig · Je hebt gevoel voor cijfers en beschikt over een sterk analytisch denkvermogen · Met een zelfstandige ingesteldheid ga je snel, gestructureerd en accuraat te werk · Naast een perfecte kennis van Nederlands, spreek je ook vlot Frans en Engels · Je woont op haalbare afstand van ons bedrijf.
 

Aanbod

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een innovatieve, inspirerende en no-nonsense werkomgeving • Vooraleer te starten in deze boeiende functie met professionele B2B contacten, krijg je een gedegen opleiding door een ervaren team • Wij bieden je de kans om mee te groeien met een gereputeerd bedrijf, actief in een markt in volle groei • Je kunt rekenen op werkzekerheid en een marktconforme remuneratie • En gelegen in Oost-Vlaanderen, geen zenuwslopende files.

Is deze uitdaging voor jou?  
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatiebrief met cv en vermelding naar ons rekruteringsbureau Derveaux Select via jobs@derveaux-select.be tel. 09/223.50.36
We maken graag snel met jou kennis!

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)
 

 

Interesse?

Is deze uitdaging voor jou?  
Aarzel dan niet en stuur je sollicitatiebrief met cv en vermelding naar ons rekruteringsbureau Derveaux Select via jobs@derveaux-select.be tel. 09/223.50.36
We maken graag snel met jou kennis!

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)
 
 
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.