Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 6

Volgende
VAB

ADMINISTRATIEF DIRECTEUR (Ref. 2019/1879)

Generalist met visie die een servicecenter runt dicht bij de kernactiviteit van zeer diverse business units

VAB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

VAB is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) en meer dan 2 miljoen bestuurders zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Zowel thuis, onderweg als op reis. We zijn innovatief, staan open voor jouw ideeën en hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben pakken energie en dat werkt aanstekelijk. We zijn doeners, we laten het vooruitgaan, letterlijk en figuurlijk! Binnen deze uitdagende omgeving zijn we op zoek naar een:

ADMINISTRATIEF DIRECTEUR (Ref. 2019/1879)

Functieomschrijving

Jouw basisverantwoordelijkheid bestaat uit het versterken van de eigen afdelingen en het optimaliseren van de samenwerking met de andere business units. Dit binnen een omgeving waar de kernactiviteiten constant evolueren omwille van de diversiteit en de zeer snel veranderende mobiliteit.

 

Profiel

• Je verantwoordelijkheidsgebied omvat Finance, ICT en Facturatie.
• Op korte termijn ligt de focus op het verbeteren van de processen met als doel: de snelle aansluiting van de  nanciële cijfers bij de bedrijfsrealiteit, de vlotte verwerking van de processen door de diverse afdelingen en een efficiëntere rapportering.
• Op middellange termijn zorg je ervoor dat de noden van je eigen afdelingen voldoende significant aan bod komen bij de vervanging van het ERP-systeem, zodat de administratieve naverwerking goed ondersteund wordt via aangepaste en nieuwe applicaties.
• Als generalist met een brede kennis en businessinteresse werk je ondersteunend mee aan nieuwe ontwikkelingen. In functie hiervan stippel je het beleid en de langetermijnvisie uit. Je stelt duidelijke prioriteiten en stuurt op een proactieve, gestructureerde en projectmatige wijze aan.

Aanbod

Kortom, dit is een ‘once in a lifetime’ kans om unieke concepten voor de toekomst mee te helpen realiseren.

Interesse?

Ben je gepassioneerd door deze functie? Voor de volledige functieomschrijving en een snelle behandeling van je kandidatuur reageer je via www.auli.be
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.