Terug naar zoekresultaten

Administratief Coördinator

* Passie voor administratie
* Nauwkeurig en georganiseerd
* Degelijke kennis Excel

Hays Response Zaventem | Mechelen - Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Hays is wereldleider in het rekruteren en selecteren van professionals voor permanente, tijdelijke en freelance vacatures. Voor onze afdeling Hays Talent Solutions, gespecialiseerd in outsourced recruitment oplossingen, zijn wij op zoek naar een Administratief Coördinator om onsite aan de slag te gaan bij één van onze grootste opdrachtgevers in Mechelen.

Administratief Coördinator

Functieomschrijving

Als Administratief Coördinator ben je verantwoordelijk voor de gehele administratieve uitvoering en coördinatie. Meer in het bijzonder wil dit zeggen dat je het administratieve luik verzorgt van de onboarding van nieuwe contractors alsook de offboarding bij einde van hun opdracht. Verder voorzie je een vlotte voortgang van de verlengingen van de huidige contracten en maak je dat alle info up to date is in de database. Het facturatieproces en het opmaken van rapportages uit onze database behoren eveneens tot je takenpakket. Je signaleert en zoekt naar oplossingen bij issues of hiaten in de processen. Je bent hierbij de essentiële schakel tussen verschillende interne afdelingen binnen Hays en de klant, externe leveranciers, contractors en jouw directe collega's.

Profiel

Kortom voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die zeer graag administratief werk verricht en uiterst nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat. Je hebt een eerste ervaring opgedaan binnen administratie of office management. De talen waarin je werkt zijn Nederlands en Engels dus je kan je vlot mondeling en schriftelijk hierin uitdrukken. Een degelijke kennis van Excel (V look-up, draaitabellen en berekeningen) is vereist. Je vindt administratie leuk en haalt energie uit het bewaken van kwaliteit. Je bent stressbestendig en een oplossingsgericht persoon.

Aanbod

Je komt terecht bij een speler op internationaal niveau en in een job die veel voldoening en uitdaging schenkt en dit alles binnen een leuke en informele setting. We bouwen samen aan je carrière via gerichte praktische trainingen. We bieden een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen waaronder flexibele werkuren, netto dagvergoeding en hospitalisatieverzekering.

Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en overtuig ons van je motivatie en skills.

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.