Terug naar zoekresultaten
Antwerpen Goudbank

Administratief, commercieel meertalig medewerker

Antwerpen Goudbank | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Antwerpen Goudbank is een familiebedrijf dat sinds 2009 gespecialiseerd is in de verwerking van edelmetaalhoudende materialen. Onze grootste activiteit bestaat uit het erkend verdelen én inkopen van beleggingsgoud. Ons cliënteel varieert gaande van de professionele goudhandelaar tot de particuliere belegger. 

Sinds kort zijn wij op zoek naar een gemotiveerd en dynamisch iemand voor de functie van administratief meertalig medewerker. Je komt terecht in een leuke werksfeer dat een nauw contact heeft met alle medewerkers aangezien het om een familiebedrijf gaat. Daar we zowel een kleinhandel als een groothandel uitbaten op dezelfde plaats heerst er ook altijd een gezellige drukte. Kortom werk jij graag in een familiale sfeer, gelegen in een winkelstraat centraal te Antwerpen? Solliciteer dan zeker bij Antwerpen Goudbank door je CV te mailen naar sales@goudbank-antwerpen.com!

Administratief, commercieel meertalig medewerker

Functieomschrijving

Jouw gevarieerd takenpakket als administratief, meertalig medewerker bestaat uit het volgende:
 • Je staat in direct contact met klanten, dit zowel telefonisch als per mail en in het Nederlands en Frans. Ons bedrijf staat erom bekend om goede klantrelaties te onderhouden en jij wordt dus hun eerste aanspreekpunt. 
 • Je verzorgt alle in- en uitgaande post alsook de facturatie van inkopen en verkopen van klanten.
 • Je volgt nauwkeurig onze klanten en hun bestellingen op, zo behandel jij alle bestellingen via onze webshop, wat één van onze belangrijkste verkoopkanalen is.
 • Je bedient mee onze klanten aan het klantenloket en weet hen steeds goed te woord te staan.
 • Belangrijk is ook dat je op zaterdag kan komen werken aangezien onze werkweek van dinsdag tot en met zaterdag loopt. Zondag en maandag is onze zaak gesloten.

Profiel

Je bent een leergierige teamplayer die graag een voltijdse uitdaging wil aangaan. Je beschikt dan ook over de volgende kwaliteiten:
 • Talen: je spreekt vlot Nederlands en vlot Frans en beschikt over een goede kennis van het Engels.
 • Office: je beschikt over een goede kennis van Excel, Word en Outlook en kan hier efficiënt mee werken.
 • Commercieel: aangezien je vaak prijzen, orders en betalingen moet vastleggen en opvolgen heb je een commerciële ingesteldheid en een proactieve houding.
 • Klantgericht: je bent ons eerste aanspreekpunt bij de klant en kan hen gericht te woord staan en correct antwoorden en adviseren bij hun vragen.
 • Betrouwbaar: je handelt transacties omtrent beleggingen correct af en kan dus betrouwbaar en discreet omgaan met bepaalde informatie.

Aanbod

Wij bieden een leuke, erg gevarieerde en uitdagende voltijdse job. Je komt terecht in een gezellige, familiale werksfeer met dynamische teamplayers. Er wordt een moderne werkplek centraal gelegen te Antwerpen aangeboden en je salarispakket en werkcondities zijn volledig bespreekbaar met onze zaakvoerder. Tot slot bieden wij jou ook een interne opleiding aan tijdens je werk om zo een goede productkennis te ontwikkelen.

Indien je interesse hebt in onze vacature, aarzel dan niet om je CV te mailen naar sales@goudbank-antwerpen.com. We nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op de zaak en wie weet word jij wel onze nieuwe administratieve meertalige medewerker!
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende, Sales support & administratie, Sales binnendienst' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.