Terug naar zoekresultaten

Administratief commercieel bediende

Unique Office | West-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

verkoop / verhuur / rollend materiaal


Administratief commercieel bediende

Functieomschrijving

Unique Kortrijk kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een ervaren administratieve customer service medewerker (m/v) voor een bedrijf regio Kortrijk 

Je verzorgt de commerciële binnendienst voor de regionale business unit ter ondersteuning van de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, onderdelen, servicecontracten en korte termijn verhuur.

Door een snelle en effectieve afhandeling van klachten waarborg je optimale klantentevredenheid. Je vormt de brug tussen de klant en andere diensten, zowel intern als extern.  Je coördineert een volledige en correcte dienstverlening aan de klant. Hiervoor luister je naar de noden van de klant, zoek je gepaste oplossingen (vooral bij korte termijn verhuur), verzorg je bestellingen van onderdelen en controleer en verwerk je de werkopdrachten naar facturatie en interne administratie toe.

- contacten met klanten en leveranciers

  • het handelt hier over verhuur en verkoop van duur rollend materiaal.
  • opvolgen facturatie
  • ingeven en opvolgen contracten.
  • orderbevestiging

Profiel

Wie zoeken wij? Je komt in een team van  3 binnendienst collega's, en doet de ondersteuning voor Front Office Sales en Front Office Dispatch.We zoeken hiervoor een mature persoonlijkheid, die de taken administratief perfect weet af te handelen.Je neemt een aantal jaren in een vergelijkbare functie mee, maw, je hebt ervaring in administratieve opvolging, klanten contacten.Je bent Nederlandstalig, contacten zijn overwegend binnen Oost- en West-Vlaanderen, maar spreekt ook goed Frans voor met de leveranciers.


Aanbod

Wij bieden je een gevarieerde voltijdse functie binnen een zelfstandige organisatie die zich kenmerkt door mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing.We starten uiteraard met een gedegen inwerkperiode waarin je kennis maakt met onze producten en organisatie.Onze klant biedt een degelijk salaris in overeenstemming met ervaring en bekwaamheid.Mooie flexibele werkuren, tussen 7h45 en 17h00, te bespreken met de binnendienst collega's.


Deze job wordt niet langer aangeboden.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Duits

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.