Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL BEDIENDE

440018596

AGO Jobs & HR | Evergem | Interim, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL BEDIENDE

Functieomschrijving

Voor een succesvol familiebedrijf te Lovendegem zijn wij op zoek naar een Administratief Commercieel Bediende. De onderneming in kwestie is actief in de voedingssector en zet maximaal in op hun sterke marktpositie aangaande de productie en export van artisanale voedingsartikelen. Als administratief commercieel bediende zal je verantwoordelijk zijn voor de correcte verwerking en ondersteuning van een aantal administratieve taken: - Orderadministratie en verdere supply chain administratie (stockbeheer e.d.) - Facturatie en opmaak van offertes - Verschillende deeltaken binnen het moderne- op maat ontwikkelde - ERP systeem. - Logistieke Administratie (transport organisatie e.d.) - Klachten behandeling (klanten, transport partners, leveranciers, e.d.) Daarnaast zal je ook een rol opnemen als aanspreekpunt van de firma: - Vragen omtrent leveringen, bestellingen, facturen, offertes en dergelijke komen bij jouw terecht. - Je bewaart een duidelijk overzicht omtrent deze vragen en helpt elke klant (of ander contact) op een behulpzame en professionele manier naar een gepast oplossing. Klantvriendelijkheid vormt de prioriteit. - Je delegeert specifieke vragen en to-do's naar de juiste collega's en garandeert een open communicatie tussen alle betrokken partijen. - Klantencontact

Profiel

In functie van deze verantwoordelijkheden zijn correctheid en volledigheid kenmerken die jouw professionele houding perfect omschrijven.
Je hebt een commerciële en klantgerichte persoonlijkheid.
Een vlotte kennis van Frans is een must, Duits is een plus.

Aanbod

Samen met AGO kan je de kans grijpen om jezelf professioneel te ontwikkelen binnen een groeiende onderneming. De internationale activiteit in combinatie met de familiale en hartelijke sfeer binnen het bedrijf, zorgen voor een unieke en stimulerende werkomgeving. Eerlijkheid, openheid en work-life balance omschrijven de waarden en normen van de werkgever in kwestie. De vacature betreft een vaste tewerkstelling van onbepaalde duur.
Interesse? Bel ons op het nummer 09 374 58 06 en stuur gerust je CV door naar evergem@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Evergem
Kwadeweg 39
9940 Evergem
Tel.: 09 374 58 06
Email: Evergem@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.