Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 108

Volgende

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

- Aantrekkelijk salarispakket

- Innovatieve omgeving in volle groei

- Centrum Brussel

Hays Response Brussel | Brussel | Interim optie vast, Voltijds

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

  • Voor onze klant, actief in de publieke sector op federaal niveau, zijn we dringend op zoek naar een Administratief Bediende om het administratief team te versterken!


ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Functieomschrijving

Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het instantie voor psychologen en hun cliënten/patiënten. Je helpt psychologen die vragen hebben of problemen ondervinden bij het doorlopen van de inschrijvingsprocedure of bij het gebruik van de website en databank. Je staat in voor een nauwkeurige verwerking van administratieve dossiers, zoals aanvragen tot inschrijving op de lijst, aanvragen voor attesten op maat...

Profiel

Voor deze gevarieerde functie Hays Response Brussel is op zoek naar kandidaten met een Bachelor diploma. Een diploma in communicatiewetenschappen of psychologie is een toegevoegde waarde. Je hebt een sterke niveau van Nederlands (zowel gesproken als geschreven) en Frans (een professionele niveau). Je hebt een passie voor taal: je hebt zin om in de pen te kruipen en je hecht belang aan grondig uitgewerkte teksten en correcte vertalingen. Je houdt van communicatie die impact heeft.

Aanbod

Je komt terecht in een organisatie met een dynamische en gedreven cultuur en een collegiaal klimaat. Een boeiende en afwisselende functie met gevarieerde contacten biedt jou de kans om creatief mee te werken aan de verdere uitbouw van een gerenommeerde organisatie met een positieve sociale impact. Je krijgt een interim contract met optie vast en een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Is deze gevarieerde Administratief bediende functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu via de button of contacteer of stuur je CV naar Esther.Dipita@hays-response.be.

Interesse?

Hays Response Brussel
Esther Dipita
0470191261
Avenue Louise 149, 1050 Brussel, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.