Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 129

Volgende
Whoohoo® Project Sourcing

Administratief bediende

Via Whoohoo® Project Sourcing

Nog 6 dagen om te solliciteren

Passie voor techniek én plezier in werk. Dat is wat Whoohoo® onderscheidt van anderen. Whoohoo® is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de techniek.

Naast passie en enthousiasme zorgen we ook voor een salarispakket waar je helemaal Whoohoo van wordt. Met een contract van onbepaalde duur én een team binnen een dynamisch bedrijf dat als duidelijk doel heeft de topspeler op de markt in België te worden, kan jouw carrière niet meer stuk.


Administratief bediende

Functieomschrijving

Als administratief bediende zal je verantwoordelijk zijn voor het tijdig plaatsen en opvolgen van de bestellingen en betalingen, dit zowel voor goederen als diensten.

Je zorgt voor de rapportering van bestellingen, facturen en betalingen aan de projectverantwoordelijken, teamleads en managers.

Er is een nauwe samenwerking met aankoop-, legal en finance afdeling. Tevens help je mee aan de voorbereiding voor het opstellen van het jaarlijkse afdelingsbudget.

Profiel

Een goede organisator die in staat is te multitasken en prioriteiten kan stellen. Je beschikt over de nodige organisatorische capaciteiten en gaat pro-actief te werk.

Een kennis van SAP en/of Ariba is een sterke plus, maar zeker geen vereiste. Kennis van Microsoft Excel, Word en Powerpoint daarentegen wel.


Aanbod

Administratief bediende
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.