Terug naar zoekresultaten
De Vlaamse Waterweg nv

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

statutair - standplaats Antwerpen

Bij De Vlaamse Waterweg nv

Staat 13 dagen op Jobat.be

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen. De Vlaamse Waterweg nv versterkt het vervoer via de binnenvaart, zorgt voor waterbeheersing en vergroot de aantrekkelijkheid van de waterwegen voor recreatie, toerisme en natuurbeleving. Vanuit de maatschappelijke zetel in Hasselt en afdelingen in Willebroek, Brussel, Antwerpen, Merelbeke en Mol werken ongeveer 1.350 personeelsleden van onze organisatie aan een slim, veelzijdig en welvarend waterwegennet.

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Functieomschrijving

Je wordt tewerkgesteld binnen de cel Investeringen die instaat voor het uitvoeren en begeleiden van de infrastructuur- en waterbeheersingsprojecten van de afdeling Zeeschelde Zeekanaal. Als administratief bediende bied je administratieve ondersteuning aan een aantal projectingenieurs binnen de cel. Je takenpakket is dan ook zeer uitgebreid en divers. Zo sta je in voor de correcte en tijdige afhandeling van lopende dossiers. Verder maak je verslagen, brieven en documenten op. Daarnaast houd je gegevens bij in databestanden, sta je in voor het onthaal van bezoekers en beantwoord je telefonische en schriftelijke vragen.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma en hebt minimum 1 jaar professionele ervaring met administratieve taken. Kennis van overheidsopdrachten is een meerwaarde. Je kunt zelfstandig en proactief werken. Bovendien weet je van aanpakken en ben je een uitgesproken organisatietalent. Daarnaast zijn nauwkeurigheid en klantgerichtheid jouw troeven. Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.

Aanbod

Een statutaire functie en een startsalaris van 2.397,15 € bruto per maand (bij 1 jaar ervaring). De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden.
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Overheid en Social Profit
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende, Overheid' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.