Terug naar zoekresultaten

Administratief bediende

378460447

Via AGO Jobs & HR | Deinze | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Administratief bediende

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in regio Deinze, die reeds meerdere jaren actief is in de HACCP en kwaliteitswereld, is AGO Jobs & HR op zoek naar een administratief bediende (junior kwaliteitsverantwoordelijke). Dit ter ondersteuning van de kwaliteitsconsultants. Je zorgt voor de correcte certificaten en specificaties en bent hun administratieve back-up. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk gesteld voor boekhoudkundige taken waaronder de facturatie van de uitgaande facturen valt, het bijhouden van onkosten en het opvolgen van betalingen, al dan niet met het versturen van aanmaningen. Je commerciële taken bestaan uit het plannen van bezoeken voor de consultants, het voorbereiden ervan en het opmaken en versturen van offertes. Alsook zal je een klein deeltje HR op jouw nemen, waarbij je de prestaties van de medewerkers ingeeft. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het algemeen administratief werk (aankoop kantoormateriaal, bestellingen, notuleren bij meetings)

Profiel

Voor deze functie zoeken we een zelfstandige persoon die meer kan dan alleen uitvoerend werk uitvoeren. Je kan omgaan met een directe aanpak en beschikt over een portie gezond verstand.

Je hebt reeds een ruime ervaring achter de rug als administratief bediende met een breed takenpakket // Je bent op zoek naar een eerste ervaring in de voedingssector met een eerste kennis/studies van de HACCP normen.

Interesse? Wens je meer te weten? Bel 09.277.01.29 of mail naar katinka.van.elsen@ago.jobs

Aanbod

Een leuke uitdagende job met tal van verschillende functietaken. Doorgroeimogelijkheden in een sterk groeiende onderneming.
Je komt terecht in een jong en dynamisch team.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.