Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Via Manpower


Voor een bedrijf in de regio van Ingelmunster gaan wij op zoek naar een administratief bediende (m/v).

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Functieomschrijving


Als administratief bediende bent u verantwoordelijk voor het ingeven van alle toekomende bestellingen. U analyseert de vraag van bestelling en neemt contact op met de klant om dit verder te bespreken. Deze klanten zijn gevestigd over de hele wereld. Om de bestellingen in te geven maakt u gebruik van een ERP pakket. U bevestigt de order aan de klant en houdt hen op de hoogte omtrent hun bestelling. U staat in nauw contact met de aankoopdienst en vertegenwoordigers.

Profiel


Voor deze functie gaan wij op zoek naar volgend profiel. U genoot een bacheloropleiding of gelijkwaardig door ervaring. Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt. Naast het Nederlands kan u vlot communiceren in het Frans en Engels.

Aanbod


De klant biedt een veelzijdige functie aan in een stabiele omgeving. na een positieve interimperiode maakt u kans op een vast contract. U geniet van een marktconform loonpakket.

Bent u de kandidaat die wij zoeken? Stuur uw cv naar office.roeselare@manpower.be t.a.v. Julie De Kerpel of neem contact op via het nummer 051 25 31 70.


Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Ingelmunster (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.