Terug naar zoekresultaten

Administratief bediende

360290260

Via AGO Jobs & HR

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Administratief bediende

Functieomschrijving

Voor een groentebedrijf regio Ieper-Roeselare zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Na een interne opleiding zal je instaan voor volgende taken: Het nazien en opsturen van facturen, Documenten voor de chauffeurs maken zoals bv de zendnota CMR, Instaan voor prijscontroles. Dit ondermeer door prijzen van orders te controleren voor facturatie en promo's toe te passen. Vervolgens sta je in voor het afstemmen van orders met de transporteurs. Je gaat de laaddatum, leverdatum, nummerplaten, aantal paletten na en communiceert dit naar de laadkaai. Verder sta je in voor de kredietnota's aan de klanten. Je doet het opzoekwerk, de controle naar correctheid van aanvraag van de klant en het maken van de kredietnota. Tevens ben je verantwoordelijk voor de receptie en verzending van expressdiensten. Spreken administratieve taken jou aan? Ben je nauwkeurig en dynamisch? Dan kan deze functie iets voor jou zijn! Neem dan zeker contact met ons op.

Profiel

Je hebt minstens een A2-diploma in een administratieve richting (Kantoor, handel) of een A1-diploma Management Assistent.

Een talenkennis: Nederlands, Frans, Duits en Engels is een vereiste. Verder kan je zelfstandig en nauwkeurig werken.

Aanbod

Een boeiende functie binnen een gedreven team met ruimte voor initiatief. In onze organisatie heerst een ongedwongen werksfeer waar belang wordt gehecht aan open communicatie, enthousiasme, professionalisme en inzet. Dit is een voltijdse tewerkstelling in dagregime met optie vast.
Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Ieper (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.