Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET 12 ADV DAGEN

* Zelfstandig en gedetailleerd
* Zeer goede kennis Frans
* Goed met cijfers

Via Hays Response Antwerpen

Staat 10 dagen op Jobat.be

Onze klant is een gekende speler, actief in een technische sector. Het bedrijf is gelegen in Hoboken. Na de opleidingsperiode on the job en via het online systeem kom je terecht in het team van Contract Management.

ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET 12 ADV DAGEN

Functieomschrijving

In deze job zal je instaan voor de contractadministratie van klantorder tot en met facturering en claims. Hierbij behoort de administratieve verwerking van huurcontracten en gerelateerde activiteiten zoals brandstof, leveringen, retours, bestellingen, serviceorders… Verder verwerk je ook de kosten van de klant en ben je het eerste aanspreekpunt waardoor je een goede relatie opbouwt met hen. De klant is koning dus je zorgt dat deze uiterst tevreden is. Verder zet je alles in het ERP systeem en volg je de juiste procedures op.
Je staat ook in voor de controle van de kwaliteit van het dagelijks werk en zorgt voor een tijdige en efficiënte workflow van de vastgestelde procedures.


Profiel

Onze klant is op zoek naar iemand met een eerste ervaring binnen Customer Service of een commerciële binnendienst functie. Je spreekt zeer goed Nederlands, Frans en trekt je uit de slag in het Engels. Jij hebt oog voor detail en kan goed om met prioriteiten stellen en het organiseren van jouw werk. Tegelijk ben je ook flexibel, zelfstandig en communicatief. Je bent iemand die goed met cijfers kan werken en zorgt dat alles accuraat is.

Aanbod

Onze klant biedt jou een tewerkstelling aan in Hoboken. Je komt terecht in een heel hechte groep met een goede groepssfeer. Verder biedt de klant jou een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen en 12 ADV-dagen.

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job met verantwoordelijkheid? Reageer dan snel via de sollicitatieknop t.a.v. Julie Raymaekers of bel naar 03/202.79.62. Is deze job toch niet echt wat je zoekt, aarzel dan zeker niet om jouw cv op te laden of check zeker onze website (www.hays-response.be).

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.