Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN EEN INNOVATIEF EN GROEIEND BEDRIJF IN BERCHEM

* Allround administratie + klantencontact
* Bachelor/Master Talen
* Nauwkeurig, taalgevoelig, oog voor detail

Hays Response Antwerpen | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een innovatief en groeiend bedrijf in Berchem, zijn we op zoek naar een administratief bediende met passie voor talen.ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN EEN INNOVATIEF EN GROEIEND BEDRIJF IN BERCHEM

Functieomschrijving

In dit bedrijf kom je terecht in een team van 12 collega's. Dagelijks sta je in voor het nauwkeurig controleren en beoordelen van data. Dit gebeurt in een bedrijfseigen applicatie waardoor de data automatisch worden ingevoerd. Na een grondige opleiding dien je telkens zelf te beoordelen of de data sterk genoeg zijn. Soms zullen er ook anderstalige data te verwerken zijn, hiervoor gebruik je dan de nodige online vertaaltools. Initieel is het vrij vaak herhalend werk maar naarmate je enige tijd aan de slag bent, komt er ook een luik administratie bij het takenpakket. Omdat je deze data voor klanten moet beoordelen en er een rapport over moet opstellen, sta je wanneer nodig ook rechtstreeks via telefoon in contact met de bedrijven.

Profiel

Onze klant kijkt uit naar iemand die bij voorkeur een bachelor- of masterdiploma op zak heeft in een richting met talen. Ook ben je gepassioneerd en heb je een goede talenkennis. Uiteraard komen ook gemotiveerde schoolverlaters in aanmerking! Naast het Nederlands beheers je vlot het Engels wat de voertaal is. Een goede kennis van het Frans is ook een zeer grote troef! Kennis van bijvoorbeeld Duits of Italiaans is een mooie plus. Je bent iemand heel nauwkeurig, met oog voor detail en leert snel bij. Daarnaast ben je administratief sterk en zelfstandig, maar ben je ook een teamplayer.

Aanbod

Onze klant biedt je een mooie instapfunctie met op termijn mogelijkheden om verder te ontwikkelen en door te groeien. Ze zijn een mooi en modern bedrijf met een internationaal karakter die een goede work-life balance wil bieden aan hun medewerkers. Dankzij het systeem van glijdende uren kan je amper nog te laat komen. Daarnaast wordt het brutosalaris ook aangevuld met maaltijdcheques, en bij vaste aanwerving ook hospitalisatie- en groepsverzekering.

Zie jij je passen in dit mooie ambitieuze bedrijf en deze job waarvoor we iemand zoeken met een liefde voor talen? Solliciteer dan online!

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Katrien Kosik
032027970
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.