Terug naar zoekresultaten
Talentus Waregem

Administratief bediende in de voedingsindustrie

Via Talentus Waregem

Nog 4 dagen om te solliciteren

Voor onze klant, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een Logistiek bediende. Dit bedrijf is een Internationale speler die zich richt op productie en trading van productie binnen de voedingsindustrie.

Administratief bediende in de voedingsindustrie

Functieomschrijving

Als Administratief bediende ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je onthaalt bezoekers en officiële buitenlandse delegaties. Ook het beantwoorden van telefoons en het behandelen van vragen behoren tot jouw takenpakket.
Je hebt, als Administratief bediende, ook een belangrijke ondersteunende rol op administratief vlak voor jouw collega's en het management. Je staat in voor het aanmaken en controleren van correcte gegevens voor het exportteam. Daarnaast optimaliseer je de digitale databank en maak je de dossiers op voor de buitenlandse kantoren. Wanneer een collega van de logistieke afdeling afwezig is, ben jij de persoon waarop zij kunnen rekenen. Je bent dan verantwoordelijk voor het controleren van uitgaande goederen. Samen met jouw collega's plan je de lading en zorg je voor de administratieve en financiële opvolging tot de goederen bij de klant geleverd zijn.

Profiel

Je hebt een eerste relevante werkervaring opgedaan of je bent een gemotiveerde schoolverlater die geen schrik heeft van pure administratieve taken. Bij voorkeur heb je een bachelor diploma met een specialisatie management assistent. Je bent een echte initiatiefnemer die autonoom aan de slag kan en die op een pro-actieve manier meedenkt met het bedrijf. Je werkt graag nauwkeurig en houdt van orde en netheid. Daarnaast ben je organisatorisch zeer sterk, gezien je soms met verschillende dossiers tegelijk bezig bent. Je voelt je goed in een ondersteunende rol. Tenslotte spreek je vloeiend Nederlands en kan je je uitdrukken in het Frans en Engels. Van nature ben je een enthousiast, dynamisch & communicatief persoon.

Aanbod

Je komt terecht in een boeiende functie binnen een dynamisch bedrijf met familiaal karakter.

Je krijgt een competitieve verloning met extra legale voordelen. Binnen het bedrijf wordt initiatief geapprecieerd en is er ruimte voor persoonlijke groei.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch bediende - administratie
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Oostrozebeke (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - administratie' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.