Terug naar zoekresultaten
Accent

administratief bediende boekhouding

Via Accent

Het bedrijf s een verdeler van industriële oplossingen die een optimalisatie van productielijnen mogelijk maken. Actief in heel wat sectoren zoals de voeding farma cosmetica chemie zware industrie logistiek en nog veel meer hebben zij de laatste technologieën in huis op gebied van verpakking codering etikettering en identificatie van producten. Vanzelfsprekend evolueren onze oplossingen mee met de - steeds veeleisender wordende - regelgeving.

administratief bediende boekhouding

Functieomschrijving

In deze functie voert u de financiële administratie uit. Denk hierbij aan het verwerken van de bankafschriften het bijhouden van het kasboek controleren en invoeren van de inkoopfacturen het verzorgen van de betalingen en de debiteurbewaking. Daarnaast zorgt u voor het aanleveren van de maandgegevens voor de uitbestede loonadministratie en kunt u zelfstandig de wettelijke aangiftes verzorgen (NBB/BTW). U bent alert op mogelijke verbeteringen en durft met concrete verbetervoorstellen te komen. In deze functie rapporteert u direct aan de financieel directeur.

Profiel

U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding accountancy-fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring. U werkt 32 uur per week verdeeld over 4 (of 5) dagen en u hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Verder bent u accuraat communicatief vaardig stressbestendig en doortastend. U kunt goed werken met een ERP-pakket bij voorkeur SAP. Daarnaast bent u goed bekend met Excel. Goede kennis van zowel de Franse als Nederlandse taal is een vereiste.

Aanbod

U komt terecht in een informele structuur met veel vrijheid en ruimte voor initiatief. U krijgt een grondige opleiding en kunt nadien altijd rekenen op de steun van het ervaren team. U krijgt een aantrekkelijk salaris en pakket van extralegale voordelen.
Waals-Brabant,Antwerpen,Vlaams-Brabant,Henegouwen,Namen,West-Vlaanderen,Brussel,Luxemburg,Oost-Vlaanderen,Luik,Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Deeltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Waals-Brabant, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Henegouwen, Namen, West-Vlaanderen, Brussel, Luxemburg, Oost-Vlaanderen, Luik, Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.