Terug naar zoekresultaten

ADMINISTRATIEF ASSISTENT OP REGULATORY AFFAIRS AFDELING

* Ondersteunende job in de farmaceutische sector
* 20 verlofdagen + 14 extra dagen
* Regio Boom (Schelle)

Via Hays Response

Staat 2 dagen op Jobat.be

Voor een internationaal farmaceutisch bedrijf is Hays op zoek naar een gedreven Assistant QA/RA om de afdelingscollega's (directeur QA/RA, RA/QA functionarissen) te versterken op verschillende gebieden.

ADMINISTRATIEF ASSISTENT OP REGULATORY AFFAIRS AFDELING

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de productverpakking, indienen van dossiers, verschillende activiteiten betreffende QA/ISO 9001 en verschillende algemene administratieve taken. Dit betekent het nakijken van de bijsluiters, vertalen van de bijsluiters, nakijken van de etiketten op de producten, beoordelen van de buitenkant van de verpakking… Je gaat zeer gestructureerd te werk en voert de finale controles uit. Om dit alles te realiseren werk je vooral samen met je collega's QA/RA en ben je back-up voor de collega die instaat voor de klachten. De klachtenstalen verzenden, klachten ingeven, intern klachten tijdig doorgeven en opvolgen. Ook sta je in voor het beheer van databeheer betreffende veiligheid van biocides en zorg je voor de compleetheid en beschikbaarheid van deze data online op de website. Deze functie heeft zowel "hands-on" aspecten als de cruciale opvolging van deadlines en het uitwerken van dossiers. Je bent bovendien proactief, nauwkeurig en stressbestendig. In deze rol rapporteer je aan de QA/RA Director.

Profiel


Voor deze vacature zoekt Hays Response iemand die (bijna) drietalig NL-FR-EN is, met een analytische geest en goede kennis van Excel; kennis Duits is een pluspunt.

Onze klant biedt een voltijdse, uitdagende job aan in een internationaal bedrijf. Je kan rekenen op een mooi salarispakket en komt terecht in een dynamisch team.

Aanbod


Voel je je aangesproken door deze jobomschrijving? Reageer dan snel online of neem contact op met Julie Raymaekers van Hays Response op het nummer +32 (0)3 202 79 62.

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 37 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Wetenschap en onderzoek
  • Mechelen - Lier
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.