Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 7

Volgende

adjunct vestigingsdirecteur operationeel

386957546

Via AGO Jobs & HR

Staat 11 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

adjunct vestigingsdirecteur operationeel

Functieomschrijving

Voor een klant van ons gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een adjunct vestigingsdirecteur voor een farmaceutische productie. Je werkt continue samen met de lijnverantwoordelijken en (adjunct-)diensthoofden om de operationele flow te garanderen en te optimaliseren. Jijzelf rapporteer rechtstreeks aan de vestigingsdirecteur.

Profiel

Je bent een coach voor een 70-tal mensen die dagdagelijks de klok ronddraaien om de klanten tijdig en correct te kunnen bedienen. Je probeert samen met de lijnverantwoordelijken toe te dragen aan de efficiënte en continue verbetering van het bedrijf. Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een relevante richting en hebt al meerdere jaren een vergelijkbare ervaring in een leidinggevende functie binnen het logistieke en/of farmaceutische sector.

Aanbod

Je krijgt een kans om je leiderskills bij te schaven. Je zal leiding geven op de werkvloer aan een 70-tal mensen en zo bij te dragen aan de optimale werking van het bedrijf. Je mag rekenen op een aantrekkelijke verloning en extralegale voordelen waaronder een firmawagen
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operations
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Sint-Niklaas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.