Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 21

Volgende

ADJUNCT MANAGER RETAIL CONSUMER ELECTRONICS KEMPEN

* Adjunct Manager Retail
* Consumer electronics
* Regio Kempen

Hays Antwerpen | Herentals | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Onze klant is een groeiende speler in Consumer Electronics. Ter ondersteuning van de groei is dit bedrijf op zoek naar een Adjunct Manager Retail die verantwoordelijk is voor de gloednieuwe winkel regio Kempen.


ADJUNCT MANAGER RETAIL CONSUMER ELECTRONICS KEMPEN

Functieomschrijving

Als Adjunct Manager Retail ben je de rechterhand van de winkeldirecteur in de winkel regio Kempen. Je bent verantwoordelijk voor de sales van de gloednieuwe winkel in de Kempen. Je stuurt een team van +/-5 personen aan over een winkeloppervlakte van +/- 1800m². Je analyseert de kpi's inclusief de marge en neemt acties die resultaatbevorderend werken. Je staat in voor de rentabiliteit van de winkel, het stockbeheer en de operationele taken. Initiatieven mag je nemen op vlak van bestellingen en merchandising. Key in deze job is dat je, naast een inspirator on the field, medeambassadeur bent van de nieuwe keten in Vlaanderen! In deze job van Adjunct Manager Retail rapporteer je aan de winkeldirecteur.


Profiel

De ideale kandidaat heeft ervaring in een leidinggevende functie in Retail, is dynamisch, gepassioneerd door Retail en is iemand hands-on die niet terugdeinst voor het samenwerken on the field om de beste resultaten te behalen. De kandidaat houdt van people management en schrikt niet terug voor zware vrachten. Kennis van het Nederlands is een must. Kandidaten die Frans spreken kunnen tijdens hun 11 weken durende opleiding naar Frankrijk gaan. Ten slotte zoeken we voor deze vacature van Adjunct Manager Retail iemand die enthousiast, commercieel en innoverend is!


Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job in een groeiend bedrijf in volle expansie. Doorgroeimogelijkheden zijn dus zeker reëel.

Interesse in deze job als Adjunct Manager Retail in de Consumer Electronics voor de regio Kempen? Reageer dan snel online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Silke Wagemakers
0032498176607
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.