Terug naar zoekresultaten

Adjunct-diensthoofd Magazijn (m/v)

379509969

Via AGO Jobs & HR

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Adjunct-diensthoofd Magazijn (m/v)

Functieomschrijving

Voor onze klant, een pharmaceutisch bedrijf regio Waasland, zoeken wij een Adjunct-diensthoofd Magazijn. Samen met het diensthoofd logistiek bent u verantwoordelijk voor de activiteiten binnen het magazijn. Uw taken zijn de volgende: - Instaan voor het beheer van de goederenstroom in het magazijn en dit zo efficiënt mogelijk verder ontwikkelen. - Actief deelnemen aan de magazijnwerking. - Leidinggeven aan een groep van 30 medewerkers die u motiveert en coacht en waarvan u de werkzaamheden coördineert. - Samen met uw verantwoordelijke de planning beheren, zowel van de medewerkers als van de materialen. - De kwaliteit van het werk bewaken. - Uitvoeren van een aantal administratieve taken. - Steeds rekening houden met het commercieel beleid.

Profiel

U heeft twee jaar ervaring in een gelijkaardige functie en u bent in staat om een team aan te sturen. U heeft organisatorische talenten, een analytische geest met affiniteit voor cijfers en u bent punctueel. Verder kan u zowel zelfstandig als in groep te functioneren en bent u flexibel, commercieel en stressbestendig. U bent bereid om in het weekend te werken en u heeft een goede kennis van MS Office.

Aanbod

U komt terecht in een groeiend Belgisch bedrijf gekenmerkt door een aangename, stabiele en loyale werkomgeving. Na een inwerkperiode op basis van een grondige opleiding, krijgt u brede verantwoordelijkheden en de kans om uw professionele vaardigheden verder op te bouwen en uit te breiden. Hierbij hoort een interessant loon aangevuld met extralegale voordelen.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Sint-Niklaas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.