Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende

Acquisitie Marketeer Gazet van Antwerpen

Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Gazet van Antwerpen is het toonaangevende nieuwsmedium in de provincie Antwerpen en heeft een nationale uitstraling. Als sterk merk van Mediahuis zetten we hard in op digitale vernieuwing, zonder onze sterktes in papier te verliezen. Ons team van gedreven nieuwsmakers en marketeers heeft de ambitie om elke lezer te informeren via zijn of haar favoriete nieuwsplatform.

Acquisitie Marketeer Gazet van Antwerpen

Functieomschrijving

Kun jij lezers verleiden? Gazet van Antwerpen zoekt een straffe Acquisitiemarketeer!

Mooie titel, maar wat doe jij als Acquisitiemarketeer precies?

Je gaat met slimme strategieën en sterke, digitale communicatie mensen overtuigen om voor Gazet van Antwerpen te kiezen. Meer bepaald: om te betalen voor het nieuws dat we via de krant en digitale kanalen aanbieden. Lezers verleiden dus. Uitdagend maar je maakt deel uit van een machtig team.

Profiel

Wat moet je als straffe Acquisitiemarketeer in huis hebben?

Wie lezers wil verleiden, heeft een flinke digitale marketingbagage maar evenveel gezond verstand. Acquitieacties die je opzet, ga je slim segmenteren, creatief uitvoeren en grondig meten. Want verleiden zonder resultaat, da’s niks voor jou. Je gaat graag aan de slag met datagedreven tools zoals AdWords, Facebook for Business, SEO, SEA, Google Analytics en UTM tracking. In je job als acquisitiemarketeer ga je veel testen, analyseren, bijsturen dus feeling met cijfers en datatools is wel een must. Je talent als teamspeler komt goed van pas als je webmasters aanstuurt, de klantendienst brieft, met redacties overlegt en met je commerciële team brainstormt.
Last but not least: je hebt een hart voor Antwerpen en bent fan van Gazet van Antwerpen.

Aanbod

Wat verdient een straffe Acquisitiemarketeer?

Mediahuis is een grote speler in het medialandschap en zet hard in op digitale vernieuwing. We geven je alle kansen en ondersteuning om daarin net zo hard mee te gaan. On the job en via opleidingen. Onze werktijden zijn net zo flexibel als jij en je werkt op een leuke locatie op Linkeroever – ideaal om te doen met fiets en openbaar vervoer. Bij Mediahuis krijg je een mooi salarispakket, inclusief veel extralegale voordelen. Hoe mooi en hoeveel dat is, vertellen we je in het verkennende gesprek.

Interesse?

Interesse in deze job? Dan horen we graag van je. Solliciteer via mediahuis.be/jobs of contacteer Elise De Rechter (elise.derechter@mediahuis.be) voor meer informatie.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.