Terug naar zoekresultaten
Accent

accountmanager

Accent | Brussel | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Onze klant geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële commerciële en professionele omgevingen. Of het nu gaat om winkels kantoren openbare gebouwen toonzalen horeca of groenprojecten onze klant heeft de producten de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van hun projecten.

accountmanager

Functieomschrijving

De accountmanager beheert de verkopen in zijn / haar gebied door: Actie ondernemen om verder te groeien binnen uw markt om onze naamsbekendheid te vergroten en om een ??team van merkambassadeurs te bouwen; Het realiseren van de gebudgetteerde marges; Het opvolgen van het kortingsbeleid; Ondersteuning van de operationele verkoopactiviteiten op uw grondgebied en met onze partners; Acties voorstellen om onze naamsbekendheid te vergroten; Maximaliseren van de klanttevredenheid in alle contacten tussen u en de markt zijnde directe of indirecte klanten; Opvolgen van alle promotionele en andere marketingactiviteiten met een fatsoenlijke follow-up na de gebeurtenissen; Het creëren van een dynamische samenwerking met het team van de partners; De beste service (kwaliteit) creëren voor de distributiemarkt; Het verkrijgen van alle noodzakelijke marktinzichten op partners voorschrijvers aannemers concurrentie en andere belangrijke mensen; Gebruik van het CRM-systeem en alle benodigde rapportagedashboards. Verder draag je bij aan / bent nauw betrokken bij het productmanagementteam en help je bij het ontwikkelen van nieuwe producten in lijn met de globale / lokale tendensen.

Profiel

Je hebt een bachelordiploma met minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie.
Je hebt grondig technisch en commercieel inzicht.
Je bent vloeiend in Nederlands en Frans.
Je bent resultaatgericht met een drive voor succes sterke planning en organisatievaardigheden
Je hebt een competitief karakter met een gestructureerde strategische en to-the-point benadering.
Je bent inventief en streeft consequent naar klanttevredenheid.

Aanbod

Een afwisselende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief in een bedrijf met internationale bekendheid.

Het bedrijf staat garant voor kwaliteitsonderscheiding ook op het vlak van salaris en extralegale voordelen. Wij bieden een open bedrijfscultuur aan waarbinnen wij zelfontplooiing aanmoedigen. Een topfunctie in een topbedrijf dus!

Interesse?

VG13/BUO
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.