Terug naar zoekresultaten
Velde

Accountmanager

Via Velde

Staat 7 dagen op Jobat.be

Wat is de ambitie?

 

Lever een bijdrage aan de veiligheid en efficiëntie van jouw klanten!

Met passie ontwerpt, produceert en levert Ashcroft de meest innovatieve en goed ontworpen instrumenten om druk- en temperatuur te meten. Deze oplossingen worden ingezet bij een breed pallet van eindgebruikers, contractoren en OEM’s in bijvoorbeeld de olie & gas en de procesindustrie. 

Ashcroft heeft haar huiswerk goed gedaan en precies in kaart gebracht waar de interessante prospecten zich bevinden. Het potentieel voor Ashcroft in de Benelux is enorm. De regio Antwerpen biedt grote kansen. 

Accountmanager

Functieomschrijving

Jouw opdracht? 
Aan jou de taak om deze potentie te benutten. Er is, ter uitbreiding, een ondernemende accountmanager nodig. Jij bent iemand die met zijn technische affiniteit en commerciële drive Ashcroft gaat helpen de snelle groei voort te zetten. Dit lukt jou alleen door uitstekende relaties op te bouwen en te focussen op kwalitatieve oplossingen. Hiermee draag jij bij aan de veiligheid en efficiëntie van jouw klanten! En natuurlijk aan de ambities van Ashcroft!

Wat heb je dan aan het einde van jouw eerste jaar gerealiseerd? 
Je hebt jouw markt in de regio Antwerpen in kaart gebracht. Met de klanten die de juiste potentie bezitten om de de ambitie van Ashcroft te realiseren zijn stevige relaties opgebouwd.

 

 

 

Hoe ga je dat aanpakken?

Meten is weten!

Jouw vertrekpunt
Voor je de baan op gaat ben je uiteraard getraind en opgeleid, zodat je met de juiste bagage richting de klanten gaat. Ashcroft heeft precies in kaart gebracht waar de interessante prospecten zich bevinden. Het gaat hier om een breed pallet van eindgebruikers, contractoren en OEM’s in bijvoorbeeld de olie & gas en de procesindustrie. Maar denk ook aan food en pharma. Kortom omgevingen waarin 'meten is weten' kritisch en noodzakelijk is voor een veilig en efficiënt proces.

Customer journey
Potentiële klanten neem je dan ook mee op reis door hun proces; begeleiding van A tot Z. De customer journey is het sleutelbegrip dat altijd in jouw achterhoofd zit. De behoeftes en knelpunten van jouw klanten weet je eenvoudig te inventariseren. Uiteindelijk vertaal je dit in een op maat gemaakte en kwalitatieve aanbieding waarmee je jouw kans van slagen maximaliseert. Het is de klant duidelijk; hij kan niet zonder jou en Ashcroft.

Daarnaast ben je zowel sterk in het leggen van contacten als de opvolging. Vooral omdat je jezelf focust op het leveren van een goede oplossingen in combinatie met een kwalitatieve aanbieding. Het doel? De klanten voor de lange termijn verbinden aan Ashcroft! 

Groei

Het marktpotentieel is enorm en de sterk groeiende organisatie heeft behoefte aan een gedreven salesprofessional die de regio Antwerpen verder uit wil bouwen. Vanuit een home-office plan je jouw eigen agenda. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om te ondernemen.

Vanzelfsprekend doe je dit niet alleen. Je wordt ondersteund door een team van professionals die alles weten van de producten. Daarnaast maak je deel uit van het salesteam (4fte) in de Benelux dat wordt aangestuurd door Yves Sabbe. Dit is het startpunt van jouw eigen succesvolle carrière binnen Ashcroft. Kansen zijn er genoeg eventueel ook op het internationale vlak. Hierbij dus de gelegenheid om deze kansen te pakken.

Waar ga je dit doen?


Ashcroft Instruments GmbH is een toonaangevende leverancier van instrumentatie voor druk en temperatuur. Met 90 medewerkers vormt het bedrijf vanuit Baesweiler de Duitse dochteronderneming van Ashcroft. Vanuit Baesweiler worden de Benelux, Europa, het Midden Oosten en Afrika bediend.

Onderdeel uitmakend van een internationale opererende groep van bedrijven met hoofdkantoren in de USA en Japan, realiseert de totale groep een omzet van circa $350 miljoen wereldwijd met 2000 medewerkers.

Profiel

Wat breng je daarvoor mee?

·         Bachelor werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring

·         Technische affiniteit met elektro- en/of instrumentatietechniek dan wel werktuigbouwkunde

·         Comfortabel met verkoop van technische producten aan de procesindustrie

·         Hoge salesdrive, oplossing- en resultaatgericht; met fun in het klantcontact

·         Goede beheersing van het Engels en/of Frans, Duits is mooi genomen

Aanbod

Diversiteit en cultuur
Bij Ashcroft zijn de medewerkers zo divers als de producten en de markten die bediend worden. Ashcroft is een globale onderneming met medewerkers vanuit alle hoeken van de wereld met ieder hun eigen achtergronden en ervaringen. Ieder lid van het team brengt unieke perspectieven en ideeën die het mogelijk maken de klanten op de best mogelijke manier te bedienen.

De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door respect, collegialiteit, korte lijnen en resultaatgerichtheid. Als jij graag wil werken binnen een flexibel en klantgericht bedrijf dat zijn werknemers wil boeien en binden door te investeren in hun ontwikkeling. Dan is Ashcroft jouw thuis!

De visie
Een wereld waarin uw mensen, processen en winsten nooit gevaar lopen omdat de meetinstrumenten van Ashcroft aan hun werk doen.

De missie
Om voortdurend de grenzen van innovatie te verleggen om 's werelds meest vertrouwde meetinstrumenten te leveren.

Wat krijg je ervoor terug?

Binden, boeien en ontwikkelen

·         Autonome job met ongekende ruimte om eigen ambities te verwezenlijken

·         Enorme diversiteit, job met impact, kijken in de keuken van diverse bedrijven

·         De kans om een sterk merk in de regio Antwerpen te vertegenwoordigen

·         Mooie, kwalitatief hoogstaande producten, 'Made in Germany'

·         Informeel, korte lijnen, internationaal en sterk groeiende firma

·         Firma die investeert in de mensen en hen wil blijven boeien

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Apparatuur
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans, Engels, Duits

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.