Terug naar zoekresultaten
Velde

Accountmanager

Via Velde

Staat 19 dagen op Jobat.be

Gravotech, gevestigd te Schelle, ontwerpt, produceert en verdeelt innovatie oplossingen voor het graveren, markeren en snijden. De Gravotech Group is heden ten dage de marktleider op het gebied van graveren en permanente markering. De groep verwierf de wereldwijde bekendheid dankzij haar 2 voornaamste troeven: een breed gamma aan oplossingen en ongeëvenaarde internationale aanwezigheid.

Haar aanbod is opgebouwd rond 4 handelsmerken: type3, gravograph, technifor en Propen.

Het assortiment aan apparatuur wordt aangevuld met een ruim aanbod graveermaterialen, verbruiksartikelen en software. De klanten kunnen genieten van totaaloplossingen die aan hun behoeften voldoen. De Gravotech oplossingen kunnen overal worden ingezet; van de grootste autofabrikanten tot de professionele graveurs en juwelen ontwerpers.

Gravotech staat dan ook voor duurzaamheid, snelheid en betrouwbaarheid

Voor het merk Technifor zij we op zoek naar een Accountmanager met drive. Technifor richt zich op de tak indusrie en is dan ook specialist in identificatie en automatische traceerbaarheid van industriële onderdelen. Het compleet gamma voldoet dan ook aan elke klantverwachting.

Accountmanager

Functieomschrijving

Wat is de ambitie?

Met een toenemende druk inzake traceerbaarheid in praktisch alle markten is het markeren van producten nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. Traceerbaarheid is een vorm van zekerheid. Ze kan de kosten van terugroepacties aanzienlijk terugdringen en de productieprocessen verbeteren. Heel wat verwerkende industrieën gebruiken al de Technifor systemen. Al kunnen er in nog heel wat deuren geopent worden.

Jouw taak? Jij vertegenwoordigt het merk Technifor en weet klanten binnen de industrie te adviseren op het vlak van markeeroplossingen. Je behandelt elke lead op een klantgerichte manier en weet technisch en economisch de meest geschikte oplossing aan te bieden in diverse situaties. Jij wordt de ambassadeur van Technifor op de Belgische en Nederlandse markt.

Hoe ga je dat aanpakken?

Als het gezicht van Technifor zet jij hen verder op de kaart. Je hebt een zelfstandige werkthouding en vult zelf je agenda. Je bezoekt natuurlijk actief je (industriële) klanten en informeert hen over de markeer- en traceeroplossingen van Technifor.

Je werkveld is België en Nederland. Kansen liggen er dan ook voldoende en het (industriële) toepassingsveld is immens. Ga ervoor en probeer elke binnenkomende lead te verzilveren. Dat lukt enkel als je vertrouwen uitstraalt. Je bent echt betrokken en je wilt alles weten van je klanten en hun processen. Je bent deskundig, luistert goed en een tikkeltje nieuwsgierig. Je bent geen techneut, maar techniek heeft je altijd geboeid. Je weet dan ook de juiste vragen te stellen, zodat je weet wat je klant echt nodig heeft. Complexe trajecten schrikken je daarbij niet af.

Als je niet bij je klanten bent dan werk je vanuit je home-office. Je bent ook welkom op het Benelux kantoor te Schelle. Je staat er namelijk niet alleen voor; samen met de Business Manager en je Belgische, Nederlandse en Franse collega’s sparren jullie regelmatig en leren jullie van ekaar. Enkel zo tillen jullie de Gravotech Group naar een volgend niveau. Rapporteren doe je aan de Business Manager.

Profiel

-  Down to earth mentaliteit, hands-on
-  Je wilt graag bijleren en bent een doorzetter
-  Je hebt aantoonbare verkoopervaring in een industriële B-to-B omgeving
-  Bacherlor werk- en denkniveau, technische bagage
-  Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans
-  Je bent gedreven, enthousiast en hebt een grote mate van zelfstandigheid
-  Je kan de deal sluiten

Aanbod

Gravotech is een dynamisch bedrijf met een hands-on mentaliteit. Je kriigt de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen door zowel training ‘on the job’ als professionele opleidingen. Je werkt hard en zelfstandig en houdt hierbij zelf je werk en privé situatie in balans. De functie is zeer uitdagend en divers; elke dag is anders en de toepassingen oneindig. Je wordt onderdeel van een enthousiast en ervaren team. Bij deze functie kan je rekenen op een auto van de zaak, laptop, smartphone en een aantrekkelijke verloning.
Buitenland,Oost-Vlaanderen,Antwerpen,Luxemburg,Luik,Namen,Waals-Brabant,Brussel,Limburg,West-Vlaanderen,Henegouwen,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
 • Sector: Industrie en Machinebouw
 • Vlaanderen
 • Brussel
 • Wallonië
 • Buitenland
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Buitenland, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Luxemburg, Luik, Namen, Waals-Brabant, Brussel, Limburg, West-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.