Terug naar zoekresultaten

ACCOUNTMANAGER

* Commerciële ervaring
* Logistieke sector
* Voeding

Via Hays Zaventem

Staat 31 dagen op Jobat.be

Voor een grote internationale logistieke speler is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een gedreven Accountmanager voor de afdeling voeding. In deze functie is het bedoeling dat je de bestaande klantenportefeuille actief bewerkt. We spreken hier toch al gauw over een 50-tal klanten met enkele strategische key accounts die op regelmatige basis dienen bezocht te worden.

ACCOUNTMANAGER

Functieomschrijving

In deze rol als Accountmanager ben je verantwoordelijk om de bestaande contracten te heronderhandelen en voor een stuk aan upselling te doen. Je luistert naar de grieven van de klant en probeert steeds met passende oplossingen te komen. Je staat verder ook in voor de aansturing van een klein team dat zich bezighoudt met de commerciële en administratieve ondersteuning. Je dient deze mensen te betrekken in de verbeterings- of uitbreidingsprojecten. Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan de Site Manager en werkt nauw samen met de Business Unit Director die het zwaartepunt van de dagelijkse operaties leidt.

Profiel

We zoeken voor deze vacature iemand die commerciële ervaring kan voorleggen in de logistieke sector; bijkomende ervaring in de voeding is een grote plus. Daarnaast heb je ook feeling met de operaties en weet je duidelijk waarover je praat. Qua profiel ben je een geboren people person en sterk in het voeren van onderhandelingen. Je bent flexibel van nature en iemand die graag de extra mile gaat voor zijn/haar klanten. Je kijkt niet op een inspanning en houdt ervan om onder een gezonde druk te presteren. Naar talenkennis toe spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Verder beschik je over een hoger diploma in een economische of logistieke studierichting.

Aanbod

Onze klant biedt je een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris en mooie extralegale voordelen in een dynamische werkomgeving.

Kan je jezelf terugvinden in deze functiebeschrijving? Reageer online of neem contact op met Dries Serré van Hays Logistics Zaventem.

Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Asse
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.