Terug naar zoekresultaten

ACCOUNTMANAGER VERZEKERINGEN MEDISCHE VRIJE BEROEPEN

* Accountmanager Verzekeringen Medische Vrije Beroepen

* Commerciële werkervaring en kennis verzekeringen is vereist

* Regio Oost-Vlaanderen en stukje Antwerpen

Via Hays Gent

Staat 4 dagen op Jobat.be

Onze klant is nationaal actief in de verzekeringssector met hoofdkantoor in Brussel. Vanuit Hays Bank & Verzekeringen zijn wij momenteel voor deze klant op zoek naar een Accountmanager Insurance voor de medische vrije beroepers in de regio Oost-Vlaanderen en een stukje Antwerpen.

ACCOUNTMANAGER VERZEKERINGEN MEDISCHE VRIJE BEROEPEN

Functieomschrijving

Als Commercieel Adviseur is het de bedoeling om de bestaande klantenportefeuille te servicen en verder uit te bouwen. Je adviseert klanten op vlak van leven en niet-leven en bouwt een lange termijnrelatie op. Je speelt in op commerciële opportuniteiten en werkt steeds op maat van de klant. Je bouwt een netwerk uit (bij universiteiten, beroepsverenigingen, enz.), bent aanwezig bij evenementen en organiseert ook zelf events voor de doelgroep. Daarnaast volg je leads op van de marketing afdeling, waarbij je zelf jouw agenda inplant. Je zal zelf contracten afsluiten en opvolgen, maar de verdere administratieve afhandelingen gebeuren door de dossierbeheerder op kantoor.

Profiel

Voor deze klantgerichte job kan je reeds commerciële ervaring binnen verzekeringen of een bank voorleggen. Je hebt bovendien kennis van verzekeringen (zowel in leven als niet-leven). Een goede basiskennis Frans is vereist. Naast het hebben van een commerciële flair ben je gedreven, proactief, een netwerker en matuur. Je kan autonoom en goed georganiseerd werken in de gegeven vrijheid.

Aanbod

Je komt terecht bij een mooie speler in de verzekeringswereld waarbij je mag rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met o.a. een bedrijfswagen, hospitalisatie- en groepsverzekering, laptop en gsm.

Is deze uitdagende commerciële job als Accountmanager Verzekeringen Medische Vrije Beroepen regio Oost-Vlaanderen en een stukje Antwerpen iets voor jou? Reageer online of contacteer Lien Vanquickenborne van Hays Bank & Verzekeringen Gent voor meer informatie op 09/2679987.

Sint-Niklaas,Gent,Oost-Vlaanderen,Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Eeklo
  • Gent
  • Sint-Niklaas
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Sint-Niklaas, Gent, Oost-Vlaanderen, Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.