Terug naar zoekresultaten Vorige

28 van 94

Volgende

ACCOUNTMANAGER SERVICES

* Account Manager Services
* Regio Antwerpen
* Commercieel gericht met technische affiniteit

Nutsvoorzieningen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een marktleider binnen de nutsvoorzieningen, zijn wij vanuit Hays Sales Antwerpen op zoek naar een Accountmanager Services voor de afdeling commercial die de commerciële partnerships verder ontwikkelt, beheert en uitbouwt in regio Antwerpen.

ACCOUNTMANAGER SERVICES

Functieomschrijving

Als Accountmanager Services ben je verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en actualiseren van de projectenportefeuille. Hiervoor initieer je het onderzoek voor nieuwe projecten, verdedig je deze voorstellen en coördineer je de verschillende gemeentelijke en stedelijke programma's. De klanten die je benadert, zijn dus voornamelijk overheidsbedrijven en burgers. Ook werk je lange termijnvisies uit binnen je werkgebied. Verder analyseer je de toekomstige opportuniteiten en vertaal je alles naar verkoop/projecten voor alle relevante producten en diensten van onze klant in regio Antwerpen. Je breidt het productportfolio uit door de stimulatie van de relaties tot het verkoop van projecten en voert hierbij onderhandelingen naar overheidsbedrijven in samenspraak met de Sales Manager. Je verzamelt, analyseert en stelt relevante gegevens beschikbaar en stelt rapportages op. Ten slotte zorg je voor het proactief geven van input en het actief aanreiken van suggesties met oog op verbetering.

Profiel

Voor deze functie als Accountmanager Services is het belangrijk dat je beschikt over een masterdiploma, een diploma in economie of engineering is een plus. Kandidaten die in aanmerking kunnen komen zijn pas afgestudeerden high potentials of iemand die kan terugblikken op een eerste relevante werkervaring. Technische affiniteit is een echt must. Verder ben je resultaatgericht, marktbewust, klantgericht en kan je strategisch denken en onderhandelen. Ten slotte heb je zin voor het nemen van initiatief en spreek je vloeiend Nederlands.

Aanbod

In ruil voor jouw enthousiasme en engagement biedt onze klant een boeiende job binnen een nieuwe opgerichte afdeling. Hierdoor ben je direct gerelateerd aan de kernactiviteiten. Als Accountmanager Services kan je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met verzekeringen, maaltijdcheques en 48 vakantiedagen.

Ben jij de Accountmanager Services die ik zoek voor regio Antwerpen? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Antwerpen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.