Terug naar zoekresultaten

ACCOUNTMANAGER SECTOR HVAC

- Voeling of ervaring met de sector

* Regio: Oost- en West-Vlaanderen

* Vast contract

Hays Gent | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een bekende firma actief binnen de HVAC, zijn wij vanuit Hays Sales Gent momenteel op zoek naar een Account Manager om het team te vervoegen. Dit bedrijf is een groothandel gespecialiseerd in de distributie van koel- en luchtbehandelingsoplossingen voor professionele klanten.

ACCOUNTMANAGER SECTOR HVAC

Functieomschrijving

  • Als Account Manager ben je voor jouw regio Oost- en West-Vlaanderen (met als uitvalsbasis Merelbeke) verantwoordelijk voor het onderhouden van een bestaande klantenportefeuille, maar uiteraard ook voor de uitbouw hiervan. Jouw klanten zijn voornamelijk koelinstallateurs die klein of groot kunnen zijn. Je biedt een breed scala aan producten aan, waaronder airconditioners, compressoren, luchtkoelers, condensors, enz. Met de steun van het technisch team adviseer je jouw klanten op basis van hun projecten om hen de beste oplossing te bieden en hen een uitstekende commerciële ondersteuning te bieden. Ook sta je in voor de onderhandelingen, omdat er vaak op projectbasis gewerkt wordt. Uiteraard fungeer je hier als tussenpersoon tussen de klant en de salesmanager, aan wie je ook effectief zal rapporteren. Qua administratie dienen er zaken ingeput en opgevolgd te worden, maar hierin krijg je ook ondersteuning vanuit de binnendienst.

Profiel

Voor deze vacature zoeken we een persoon met minimum een eerste commerciële werkervaring, maar kan je ook een ruimere ervaring hebben. Idealiter heb je deze ervaring opgedaan binnen de sector van HVAC, maar dit kan ook ruimer bekeken worden, bv. koeling, luchtbehandeling, klimatisatie of in de algemene verwarmingswereld. Naast een perfecte kennis van het Nederlands is het belangrijk om ook een gesproken kennis te hebben van het Frans en het Engels voor interne communicatie en opleidingen voornamelijk. Een sterke interesse of basistraining in elektriciteit en elektronica is een pluspunt.

Aanbod

Onze klant biedt je een stabiele job met sterke verantwoordelijkheden en veel autonomie. Het bedrijf zal je ook ondersteunen door interne opleidingen te voorzien.

Interesse in deze job als Account Manager? Solliciteer dan online!

Interesse?

Hays Gent
Finley Arlequeeuw
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • West-Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.