Terug naar zoekresultaten

ACCOUNTMANAGER RECYCLAGE

* Accountmanager Recyclage
* Regio Antwerpen
* Combinatie technische kennis en commerciële skills

Account Manager | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een bedrijf actief in recyclage, zijn wij vanuit Hays Sales Antwerpen op zoek naar een ervaren Accountmanager Recyclage voor regio Antwerpen. Dit bedrijf wil vastberaden blijven groeien en optimaal alle opportuniteiten naar waarde schatten en invullen.

ACCOUNTMANAGER RECYCLAGE

Functieomschrijving

Als Accountmanager Recyclage ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de dienstverlening naar kmo's toe, waarbij je ook de rol als adviseur opneemt. Wat wilt dit nu concreet zeggen? Als Accountmanager Recyclage benader je ondernemers en kmo's en voer je actieve prospectie uit in regio Antwerpen. Je adviseert hen over de mogelijkheden en kwaliteit van de dienstverlening op gebied van afvalinzameling en -verwerking. Verder overtuig je nieuwe potentiële klanten over de waarden en normen van het bedrijf en sluit je met hen een contract af. Ook sta je in voor de nauwe opvolging van je bestaande klantenportefeuille of klanten met complexe contracten waar je snel op kan inspelen op veranderingen. Om je netwerk nog verder uit te breiden, voer je commerciële acties uit in regio Antwerpen en ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van marketingacties. Ten slotte sta je nauw in contact met interne afdelingen voor verdere opvolging en rapporteer je in deze functie aan de salesmanager.

Profiel

Voor deze vacature van Accountmanager Recyclage heb je een bachelor werk- of denkniveau en kan je minimum 3 jaar saleservaring voorleggen in een buitendienstfunctie, bij voorkeur in een (complexe) dienstverlenende sector. Verder houd je van uitdagingen en werk je graag in een target-driven omgeving. Ten slotte heb je een perfecte kennis van het Nederlands en kan je op een professionele manier communiceren in het Frans.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job als Accountmanager aan in een leerrijke en dynamische omgeving met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Ook is men bereid om je met opleidingen te ondersteunen om jouw job zo professioneel mogelijk uit te voeren in regio Antwerpen. Voor deze Accountmanager Recyclage voorziet onze klant een aantrekkelijk en marktconform salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen waaronder een firmawagen.

Interesse in een boeiende job als Accountmanager Recyclage in een innovatieve organisatie? Solliciteer dan nu online!

Interesse?

Hays Antwerpen
Linsey Loridon
032027967
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Antwerpen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.