Terug naar zoekresultaten
Azuro

Accountmanager ondernemingen regio Waasland (verzekeringsmaatschappij)

Azuro | Regio Waasland | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Azuro is een HR service provider met vestiging in Antwerpen. Wij bieden diensten aan inzake werving & selectie, recruitment sourcing, interim management, assessment en outplacement. Onze doorgedreven expertise en individuele benadering is onze grootste toegevoegde waarde en tevens een uitstekende reden om met ons kennis te maken.

Voor een verzekeringsmaatschappij kijken wij uit naar een B2B accountmanager. In deze functie zal je binnen de toegewezen regio verantwoordelijk worden voor het beheer van de bestaande portefeuille van bedrijfsklanten en de actieve prospectie naar nieuwe klanten.

Afhankelijk van je kennis – en ervaringsniveau voorziet onze opdrachtgever een zeer intensief opleidingstraject tot 4,5 maanden.

Voor deze functie kijken wij uit naar kandidaten met een hoger diploma en met eerdere werkervaring in een commerciële functie in de financiële sector (bank, verzekeringen, leasing, overige financiële dienstverlening,….).

Accountmanager ondernemingen regio Waasland (verzekeringsmaatschappij)

Functieomschrijving

Na een intensieve technische en commercieel-technische opleidingsperiode, ga je aan de slag in je functie als B2B accountmanager.

 

Als accountmanager zal je verantwoordelijk worden voor het beheer en het verder uitbouwen van de verzekeringsportefeuille binnen het segment ondernemingen in de toegewezen regio. Het betreft hier verzekeringen in brede zin: non-life verzekeringen in alle verzekeringstakken, levensverzekeringen en employee benefits verzekeringen.

Je werkt in deze functie zeer autonoom en zelfstandig. Je werkt grotendeels van thuis uit en je bepaalt de eigen agenda. Je detecteert opportuniteiten en zet zelfstandig nieuwe commerciële prospectie acties op of je neemt initiatief inzake up- en cross selling in de bestaande klantenportefeuille. Je bezoekt je klanten ter plaatse, of nodigt hen uit voor een adviesgesprek in één van de regionale kantoren.

Daarnaast heb je ook sterke aandacht voor retentie en je bouwt aan een duurzame relatie met je klanten op basis van vertrouwen en service.

Hoewel je autonoom werkt in deze functie kan je ook terugbuigen op een zeer goede ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de verzekeringsmaatschappij. Naast uitgebreide opleidingsmogelijkheden en actieve coaching door de district manager, gaat het hier dan o.a. over: telesales acties, nationale campagnes, uitwisselen ideeën en “best practices”, organisatie van klantenevents, etc… .

Profiel

 • Je bent in het bezit van hoger diploma.
 • Je kan terugbuigen op minimum 3 tot 5 jaar (of meer!) eerdere commerciële ervaring in de financiële sector (bank, verzekeringen, leasing, overige financiële dienstverlening,…).
 • Je bent leergierig en staat open voor regelmatige bijscholing en opleiding.
 • Je bent in staat zeer zelfstandig en autonoom te werken en je beschikt over de nodige zelfdiscipline.
 • Je bent ondernemingsgericht en je hebt zin voor initiatief.
 • Je bent flexibel ingesteld naar verplaatsingen toe en je hebt geen 9-to-5 mentaliteit (mogelijke klantenevents na de kantooruren).

Aanbod

 • Je gaat onmiddellijk aan de slag met een vast en voltijds contract van onbepaalde duur in dienstverband. Azuro staat als extern advieskantoor enkel in voor de search- en selectie van een geschikte kandidaat. Het is niet mogelijk deze functie uit te oefenen op zelfstandige basis.
 • Naast uitgebreide opleidingsmogelijkheden, voorziet onze opdrachtgever een mooi verloningspakket met een zeer uitgebreid commissiesysteem met realistische targets. Een bedrijfswagen met tankkaart, gsm, laptop, een home office installatie, netto onkostenvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering is eveneens voorzien.

Interesse?

Binnen Azuro zal je sollicitatie verder opgevolgd worden door Raf Steenssens. 
Oudenaarde,Antwerpen,Oost-Vlaanderen,Gent,Sint-Niklaas,Antwerpen & Haven,Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
 • Sector: Financiën en Verzekeringen
 • Regio Waasland
 • Alle vacatures via Azuro

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 5 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Commercieel medewerker, Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Oudenaarde, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Gent, Sint-Niklaas, Antwerpen & Haven, Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.