Terug naar zoekresultaten
Pattyn

Accountmanager horecaverzekeringen regio Limburg - Antwerpen

Via Pattyn | Limburg | Onbepaalde duur, Voltijds

Kantoor Pattyn is een bank- en onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Zomergem met 7 medewerkers. Zij bieden professioneel advies en verzekeringsoplossingen aan voor ondernemingen, zelfstandigen en particulieren. Het jonge, ambitieuze en creatieve managementteam is er door de jaren heen in geslaagd de referentie te worden in de niche van de verzekeringen voor horeca onder de merknaam horecaverzekeringen. Uniek in zijn soort bieden zij, in samenwerking met Horeca Vlaanderen verzekeringen aan die ontwikkeld zijn op maat van de horeca-ondernemer. Snelheid, klantgerichtheid, efficiëntie zijn daarin hun organisatiewaarden.  
 
Accountmanager horecaverzekeringen regio Limburg - Antwerpen

Accountmanager horecaverzekeringen regio Limburg - Antwerpen

Functieomschrijving

  • Als accountmanager ben jij het uithangbord en de spilfiguur voor horecaverzekeringen in je regio. Je wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen en fideliseren van horecaverzekeringen voor horecazaken binnen de regio Antwerpen. 
  • Op basis van spontane aanvragen en de nodige marktstudie, leg je vlot de nodige contacten met de horeca ondernemer, je  voert de onderhandelingen met de beslissingsnemer binnen de organisatie, maakt offertes op en volgt de dossiers verder op tot het afsluiten van een contract.
  • Je neemt deel aan diverse beurzen, evenementen en netwerkbijeenkomsten om de naamsbekendheid en je netwerk van contacten verder te ontwikkelen.
  • Met als doel duurzame klantenrelaties op te bouwen volg je de bestaande klanten op, zorg je voor een optimale oplossing van eventuele problemen en heb je oog voor mogelijke uitbreiding van de dienstverlening op basis van gedetecteerde behoeften. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Profiel

Je kan een succesvolle verkoopervaring aantonen in de verzekeringssector. Je sterke relationele en onderhandelingsvaardigheden laten je toe om potentiële klanten te enthousiasmeren en te overtuigen. Je neemt initiatief en werkt gestructureerd en resultaatgericht. Je bent een doorzetter met een grote dosis autonomie. Je bent gericht op het uitbouwen van succesvolle klantenrelaties en streeft naar een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Aanbod

Kantoor Pattyn biedt u een sleutelfunctiemet veel ruimte voor initiatief en een grote verantwoordelijkheid binnen een integere en professionele werkomgeving. Passende kandidaten kunnen rekenen op een competitief salarispakket, commissiesysteem en een bedrijfswagen.
Neem ook eens kijkje op https://www.horecaverzekeringen.com/
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Search & Selection Antwerpen

Alle jobs Verzekeringsagent

Populaire jobs in Verzekeringsagent:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verzekeringsagent' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.