Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 6

Volgende

Accountant

454620203

AGO Jobs & HR | Oudenaarde | Interim, Voltijds

Staat 44 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Accountant

Functieomschrijving

Op zoek naar een boekhoudkundige functie in een kantoor die deze job weer de glans geeft die ze verdient? Look no further! Voor onze klant in Gent zoeken we nog een kick-ass dossierbeheerder die graag de mouwen opstroopt om dossiers tot het bot uit te spitten en onze klanten écht te gaan adviseren! Jouw taken: Klanten adviseren en happy maken, dat is onze number one priority. Dankzij de nieuwste digitale software wordt het puur administratieve ons uit handen genomen en kunnen we tijd maken voor wat écht telt: kwalitatief en proactief advies geven aan onze klanten. Meedenken met je ondernemers is toch het leukste van de job, nietwaar? Laat dat nu net je focus zijn! Je krijgt de verantwoordelijkheid die je verdient en beheert volledig zelfstandig alle dossiers. Een volledige boekhouding organiseren (nazicht, correctie, BTW) is wat je graag doet.

Profiel

Jij bent de glimlach die onze klanten niet snel vergeten, jij bent de lijm tussen het technische boekhouddossier en het enthousiaste advies naar je klant. Jij denkt proactief en dankzij je goede portie brains valt de klant achterover van je kwalitatieve opvolging.
?Stoffige boekhouder? staat niet in je woordenboek, jij denkt out of the box en geeft de boekhouding een nieuwe dimensie.

Deze functie is niet van de poes en we zoeken dan ook iemand die wat kaas van boekhouding heeft gegeten. Je behaalde een Bachelor of Master en kan verder bouwen op een aantal jaren ervaring binnen boekhouding.

Aanbod

Je komt terecht in een digitale boekhoud-omgeving die net iets anders werkt dan de klassieke kantoren. Administratieve taken worden vervangen door financiële interpretaties en het uitbouwen van een klantenrelatie.
Ons dynamisch team tilt ook jou naar een niveau hoger, dit wordt nog eens extra ondersteund door permanente vorming en continue groeimogelijkheden.

Wil jij gelanceerd worden in de digitale wereld van accountancy?
Sta je na het lezen van deze vacature te trappelen van ongeduld om ons te leren kennen?
Wel wij leren jou ook graag kennen!

Mail snel je cv naar oudenaarde.office@ago.jobs en / of bel 055/23 92 86

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Oudenaarde Office
Beverestraat 22
9700 Oudenaarde Office
Tel.: 055 23 92 86
Email: oudenaarde.office@ago.jobs
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheer' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.