Terug naar zoekresultaten
Austin Bright

ACCOUNTANT - MODERN & FAMILIAAL ACCOUNTANTSKANTOOR WIEKEVORST

Austin Bright | Mechelen - Lier | Onbepaalde duur, Zelfstandige, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

De zaakvoerder van dit kleine en familiale accountantskantoor startte zijn carrière in een zeer groot accountantskantoor. Met het expertise dat hij hier oppikte besloot hij zo'n 20 jaar geleden zelfstandig accountant te worden. Zijn plan? Het oprichten van een kleiner kantoor dat veel van de voordelen van een grotere omgeving met zich meebrengt. Dit plan verwezelijkte hij ook zeer goed, en recentelijk opende hier dan ook een nieuwe vacature in het vijfkoppige team.

Denk jij goed te kunnen passen in een accountantskantoor waar digitalisering en een familiale werkwijze hand in hand gaan? Solliciteer vandaag voor deze leuke functie met jouw CV, wij nemen zo vlug mogelijk contact met jou op!

ACCOUNTANT - MODERN & FAMILIAAL ACCOUNTANTSKANTOOR WIEKEVORST

DE JOB | DOSSIERBEHEERDER ACCOUNTANT BOEKHOUDER - MODERN & FAMILIAAL IAB KANTOOR

 • Je beheert een eigen portfolio aan dossiers waarvoor jij de eindverantwoordelijke bent. Dit uiteraard na een inwerkingsperiode om jouw klanten te leren kennen.
 • Contact behouden met jouw klanten is van groot belang om up-to-date te blijven over hun huidige situatie en noden. Naast telefonisch nodig je hen ook graag af en toe uit om een koffietje te komen drinken bij jou op kantoor.
 • Dankzij de software die wordt gebruikt in dit accountantskantoor wordt het inboek- en administratief werk vervangen door controle, analyse en advisering.

HET PROFIEL | DOSSIERBEHEERDER ACCOUNTANT BOEKHOUDER - MODERN & FAMILIAAL IAB KANTOOR

 • Een bachelor Accountancy / Fiscaliteit, aangevuld met een extra opleiding geeft dit je meteen een voorsprong (wij denken bv. aan een Master, BaNaBa, Postgraduaat, IAB of BIBF stage...)
 • Naast deze kennisbasis kan jij minimaal 4 jaar werkervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Heb jij al 5, 7, 10 of zelfs meer jaren ervaring? Deins er zeker niet van terug om ook te solliciteren. De zaakvoerder stemt graag met jou een individueel groeiparcours af!
 • Dankzij de grote diversiteit in dit team verwelkomen zij iedere geschikte kandidaat met open armen. De sfeer in het kantoor is dan ook elke dag opperbest.

DE VOORDELEN | DOSSIERBEHEERDER ACCOUNTANT BOEKHOUDER - MODERN & FAMILIAAL IAB KANTOOR

De voordelen van een groter kantoor in de omgeving van een kleiner accountantskantoor: Denk hierbij maar aan een vlotte en gedigitaliseerde werking, een flexibele uursindeling en een mooi budget dat je kan spenderen aan opleidingen.

Dit alles in een familiale omgeving waar de sfeer nog steeds centraal staat. Een fijne werkplaats zorgt voor gelukkige medewerkers, aldus de zaakvoerder!

Jouw salarispakket zal worden afgestemd op verschillende factoren zoals huidige verloning, ervaring... Dit kan oplopen tot een bruto van € 3.500, dat nog eens wordt aangevuld door een nettovergoeding die kan oplopen tot € 250. Hiernaast kunnen andere extralegale voordelen worden besproken met de zaakvoerder.

·

Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com!

Marie helpt je met plezier verder in je zoektocht.

Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / belastingen / belastingconsulent / accountantskantoor / familiaal / digitaal / modern / Heist-op-den-Berg / Booischot / Itegem / Schriek / Wiekevorst / Hulshout / Beerzel / Putte / Westerlo / Lier / Aarschot

Interesse?

Austin Bright
Flanders Austin Bright
02 808 33 55
Place de la Minoterie 10 1080 Brussel
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Zelfstandige
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.