Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 131

Volgende

ACCOUNT REPRESENTATIVE

* Regio Deurne
* A-Z orderopvolging van je eigen klanten
* Leuk team binnen internationaal bedrijf

Via HAYS

Staat 4 dagen op Jobat.be

Deze organisatie staat in contact met zeer bekende merknamen om haar te ondersteunen in de productie van reclamemateriaal. Zij ontwikkelt onderdelen voor printers en staat in contact met verpakkingsbedrijven. In de vestiging in Deurne vind je, naast de productieafdeling en kantoren, ook de fotostudio terug. In deze boeiende omgeving merk je internationale invloeden, maar heerst er tegelijk een familiale sfeer. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Account Representative voor een groot Duitstalig merk.

ACCOUNT REPRESENTATIVE

Functieomschrijving


Als Account Representative ondersteun jij de Accountmanager. Je krijgt je eigen klant waarvoor je volledig verantwoordelijk bent. Vanaf het samenstellen van de offerte tot orderopvolging en oplevering ben jij het aanspreekpunt voor deze Duitse klant. Bij opstart word je ondergedompeld in de cultuur van de klant. Je krijgt hierbij tevens de mogelijkheid om deze klant in Duitsland te bezoeken. Daarna zal je in het filiaal in Deurne deze klant, maar ook kleinere klanten van A tot Z opvolgen. Jij bent het eerste aanspreekpunt, maar zorgt er ook voor dat administratief alles in goede banen loopt. Zo registreer je alles in het SAP-systeem, je geeft orders door aan de juiste afdeling en houdt je klant op de hoogte van problemen of levertermijnen. Je gaat op zoek naar gepaste oplossingen en probeert een langetermijnrelatie aan te gaan met je klanten.Profiel

Als Account Representative neem jij deze customer service taken met heel veel plezier op. Je kan je klant uitstekend in het Duits te woord staan. Daarnaast spreek je ook vloeiend Engels. Je hebt de drive en motivatie om deze functie in te vullen en er samen met de rest van het team mooie resultaten neer te zetten. De ideale kandidaat heeft reeds een eerste administratieve of commerciële ervaring of heeft reeds met SAP gewerkt, maar een kandidaat met de juiste energie en mindset om er 200% voor te gaan kan ook in aanmerking komen.

Aanbod


Ben jij de stressbestendige initiatiefnemer die de Duitstalige klant zal behartigen? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Je komt terecht in een internationaal bedrijf met losse contacten, waar je zeker en vast geen nummertje bent. Je krijgt een mooi loon met extralegale voordelen in ruil voor jouw inzet om er samen met je team voor te zorgen dat het bedrijf mooie resultaten kan bereiken.

Zie jij het al helemaal zitten om hier een mooie carrière te starten? Solliciteer dan zeker online of contacteer Sarah Verwimp van Hays Response op het nummer 03/202.79.73.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Uitgeverijen en Drukkerijen
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.