Terug naar zoekresultaten
Velde

Account Manager

Velde | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Bürkert is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen.
Bürkert gaat verder waar anderen stoppen! Fascinatie en expertise in Fluid Control zet Bürkert aan om zichzelf steeds uit te dagen om een stap verder te denken en de grenzen van applicatiemogelijkheden te overschrijden. Bürkert biedt haar klanten steeds unieke oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in alle industriële vakgebieden.
Jouw taak? Bij een diversiteit aan klanten zet je Bürkert top of mind als innovatieve partner aangaande Fluid Control Systems. Vanuit oprechte interesse treed je op als aanspreekpunt in technische applicaties en bindt je meer industriële klanten aan Bürkert.
 

Account Manager

Functieomschrijving

Hoe gaat je dat aanpakken?

Jij wordt de ambassadeur voor Bürkert in jouw regio (Antwerpen en Limburg of Oost- en West- Vlaanderen).
Je hebt een zelfstandige werkstijl en weet zelf je agenda te organiseren. Je bezoekt actief industriële klanten en informeert hen over de meet- en regelsystemen van vloeistoffen en gassen van Bürkert.
Je bent deskundig, luistervaardig en een tikkeltje nieuwsgierig. Door dicht bij je klant te staan, weet je wat hij echt nodig heeft.
Geen dag is hetzelfde; de ene dag overtuig je met standaardoplossingen met een pasklaar demopakket. De andere dag ontwar je technische vraagstukken en ontwikkel je samen met je collega’s relevante maatwerk oplossingen. Samen maken jullie het verschil.
Kansen liggen er voldoende want het industriële toepassingsveld is immens. Je bent geen techneut, maar wel geboeid door techniek. Je weet de verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden uit te zetten in verschillende takken van de industriële markt. Door voortdurend mee te kijken in de systemen van klanten, leer je elke dag bij en weet Bürkert zijn producten verder te optimaliseren.
Wanneer je niet bij je klant aan tafel zit, werk je vanuit een home-office of vind je aansluiting bij jouw collega’s in Breda. Je staat er namelijk niet alleen voor! Samen met de Sales Manager overleg je regelmatig met je Belgische en Nederlandse collega's en leren jullie van elkaar.

Waar ga je dit doen?

Waar anderen stoppen, beginnen wij en gaan wij verder!
Bürkert is een internationale onderneming en al meer dan zeventig jaar actief op het gebied van beheersing van gas- en vloeistofstromen.
Met vestigingen in 38 landen telt Bürkert wereldwijd ruim 2.800 werknemers en is marktleider als het gaat om de ontwikkeling, de productie en de verkoop van meet- en regeloplossingen aan een brede klantenkring in o.a. voedings- en drankenindustrie, chemie, pharma, waterbehandeling en machinebouw.
Medewerkers van Bürkert delen een oprechte interesse in klanten en treden op als partner om samen oplossingen te ontwikkelen.
Dagelijks worden nieuwe en opwindende uitdagingen gesteld die het bedrijf helpen groeien. Of het nu gaat om meten of sturen, Bürkert is gefascineerd door alles dat stroomt. Zonder twijfel heeft deze fascinatie hen in staat gesteld een wereldleider te worden op het gebied van Fluid Control Systems.
Bürkert neemt technologisch leiderschap vanuit een open transparante cultuur en financiële onafhankelijkheid.De 40 medewerkers zijn het kloppend hart van het bedrijf.
 

Profiel

Wat breng je daarvoor mee?
 • Bachelor werk en denkniveau, technische bagage
 • Je bent een doorzetter en wil graag bijleren
 • Je hebt aantoonbare verkoopervaring in een industriële B-to-B omgeving
 • Ervaring en technische kennis en/of sterke affiniteit in meet- en regeltechniek electro- mechanica.
 • Interesse in pneumatiek & fluid handling & electro-mechanica
 • Commerciële flair en gericht op klanttevredenheid
 • Luistervermogen en oplossingsgericht denken
 • Je bent energiek, dynamisch en positief ingesteld
 • Autonomie en goede organisatorische vaardigheden

Aanbod

Bij Bürkert kom je terecht in een internationale context met familiale sfeer.
Je krijgt de voordelen om te werken in een private wereldwijde groep met een aangename no-nonsense teamgeest. Je krijgt alle ruimte om te groeien en zelf initiatief nemen.
Het is een veelzijdige job waar commercie en techniek elkaar perfect aanvullen. Je harde inzet wordt beloond met een marktconform salaris getopt met mooie bonusregeling. Uiteraard worden eveneens alle gangbare werktools voorzien (auto,laptop, gsm..)
 

Interesse?

Ben jij de commerciële adviseur die Bürkert kan versterken? Reageer dan snel via www.velde.be! Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Erwin Daniels op het nummer 03/235 45 50. Kijk ook eens op eens op de website van Bürkert.
 
Oost-Vlaanderen,Antwerpen,Limburg,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Limburg
 • Alle vacatures via Velde

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.