Terug naar zoekresultaten

Account Manager

462548760

AGO Jobs & HR | Afsnee | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Account Manager

Functieomschrijving

AGO Select zoekt een enthousiaste en gedreven Account Manager. Onze internationaal actieve klant bouwt sinds 30 jaar aan haar reputatie als betrouwbare partner in het aanbieden van kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen. Als Account Manager sta je in voor de commercialisering van deze softwareoplossingen, bijhorende hardware en gerelateerde services. - Als resultaatgerichte Account Manager breidt je jouw bestaande klantenportefeuille actief uit waardoor je een toenemend marktaandeel verzekert. Hierbij gooi je jouw oplossingsgerichte mind-set en sociale persoonlijkheid in de strijd en slaag je er in zowel klanten, prospecten als collega's mee te krijgen in jouw verhaal. Bijkomend ben je als dynamische Account Manager steeds op zoek naar manieren om je expertise omtrent de sector te verscherpen en neem je initiatief tot het identificiëren en definiëren van nieuwe marktsegmenten. Ervaring in een commerciële functie is hierbij van uiterst belang. - Je beheert de volledige salescyclus. Van projectidentificatie, voorbereiding, presentatie en opvolging van de proposals tot en met de contractonderhandeling. Vanuit het hoofdkantoor in Sint-Niklaas krijg je alle tools aangeboden om deze commerciële verantwoordelijkheid van A tot Z optimaal uit te voeren. Je werkt hierbij nauw samen met Internal Sales, collega Account Managers en Technische Consultants. Ondanks een sterk opleidingstraject en een ervaren mentor aan jouw zijde plaatst enige IT-Technische voorkennis je hier in een gunstige startpositie. - Succesvolle klantenrelaties, ?customer satisfaction? en ?solution selling? liggen je als Account Manager nauw aan het hart. Je concentreert je bijgevolg sterk op het opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties waarin kwaliteit, integriteit en professionalisme de basis vormen.

Profiel

- Minimum 3 jaar ervaring in een commerciële functie.
- Affiniteit met IT / Software / Hardware is een must.
- Je bent een dynamisch, sociaal, commercieel, zelfstandig, oplossings- en resultaat-gericht persoon.
- Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst een goede basis Frans.

Aanbod

AGO Select geeft jou de kans om deel uit te maken van een bruisende internationaal actieve -Belgische- onderneming in volle groei.
Naast een sterk onderbouwde en uitgebreide opleidingsperiode op maat krijg je tevens een duidelijk beeld op jouw loopbaan met een concreet toekomstperspectief aangaande jouw groeipotentieel binnen de firma.
Dit alles gaat uiteraard gepaard met een competetieve verloning, firmawagen, tankkaart en extralegale voordelen.

Liggen jouw persoonlijkheid, ambitie en ervaring in lijn met de vacature? Super!
Bel AGO Select via 0476 97 48 72 en vraag naar Simon. Jouw CV stuur je naar simon.vervaeke@ago.jobs
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Gent Select

Alle jobs Business development

Populaire jobs in Business development:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Business development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Afsnee (standplaats)

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.