Terug naar zoekresultaten

Account manager

Manpower | Kortrijk | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be


Account Manager
West- en Oost-Vlaanderen
onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.


Onze klant, een succesvol bedrijf binnen de verhuur en verkoop van hoogwerkers, wil jou verwelkomen in hun team. Specifiek zijn ze zoek naar een Account manager voor de regio West- en Oost-Vlaanderen om hun tof team te versterken.

Account manager

Functieomschrijving


Als Account manager ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van de verhuur- en verkoopcontracten van hoogwerkers. In de regio West- en Oost-Vlaanderen ga je je bestaande klanten onderhouden en tracht je eveneens je portefeuille uit te breiden. Je bent voortdurend bij klanten en geeft hen productinformatie indien nodig. Al doende tracht je de vooropgestelde doelstellingen te realiseren. In contact met bestaande en nieuwe partners focus je steeds op een lange termijn relatie.

Profiel


Je hebt bij voorkeur een bachelorsdiploma en een relevante ervaring als account manager. Je voelt je aangetrokken tot de bouwsector en je hebt technische affiniteit. Je bent operationeel ingesteld en werkt zeer graag doelgericht. Je gaat met plezier op baan en doet vol enthousiasme de vele klantenbezoeken. Verder ben je flexibel, gedreven, heb je een vlot taalgebruik en ben je commercieel vaardig.

Aanbod


We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel autonomie en baanwerk. Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je verwelkomt wordt in een warm en enthousiast team. Je krijgt de nodige opleiding om expert te worden binnen de wereld van de hoogwerkers. Je kunt je bovendien verwachten aan een competitief loon aangevuld met een commissiesysteem, een bedrijfswagen, en andere extra legale voordelen.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7656505

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.