Terug naar zoekresultaten
Michael Page Belgium

Account Manager

Als Accountmanager ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van het commerciële beleid binnen een merkgedreven organisatie.

Via Michael Page Belgium

Staat 20 dagen op Jobat.be

Al sinds 1995 is deze klant een gevestigde waarde als marktleider in schepsnoep in de Benelux. Ze verdelen als zelfstandige business unit Pick & Mix-concepten bij retail- en leisure-klanten in België, Nederland en G.H. Luxemburg. Tot haar klanten behoren onder meer bioscopen, pretparken, supermarkten en drogisterijen. Vanuit haar positie als marktleider ontwikkelen ze ook nieuwe en vernieuwende concepten in de wereld van zoetwaren en Pick & Mix.

Account Manager

Functieomschrijving

*Je maakt onze klanten en prospects enthousiast door het vermarkten van een totaalconcept, waarbij service, category management en activatie een doorslaggevende rol spelen naast uiteraard de intrinsieke kwaliteit van onze producten.

*Je houdt van de combinatie om te investeren in bestaande klantenrelaties, en staat evenzeer open om nieuwe mogelijkheden te detecteren in de markt en dit verder uit te bouwen o.b.v. gerichte markt- en concurrentieanalyses.

*Je bent verantwoordelijk voor een toegewezen bestaande klantenportefeuille in de Benelux, met een focus op Retail klanten, zowel binnen food Retail als non-food Retail.

*Je onderhandelt op aankoopcentralenniveau en bevordert de doorstroom op winkelniveau (F1 en F2)

*Daarnaast richt je je op de prospectie van nieuwe klanten of op de uitbreiding van ons assortiment bij bestaande klanten, steeds met het oog op het uitbouwen van een partnership op lange termijn.

*Door een nauwgezette opvolging van trends en vernieuwing binnen het segment van Pick & Mix, ben je in staat proactief mee te denken met onze klanten en daardoor het verschil te maken.

*Naast je echte sales taak, neem je ook een belangrijke verantwoordelijkheid op naar business development binnen Pick & Mix. Wij spelen in op steeds veranderende consumentenbehoeftes door onze bestaande concepten verder te optimaliseren en door nieuwe concepten te introduceren. Vanuit je business development taak werk je aan een maximaal rendement van de aan jou toegewezen concepten.

*Je rapporteert functioneel aan de Commercieel Manager.

Profiel

*Je bent in staat op masterniveau te redeneren en bouwde reeds verschillende jaren ervaring op in een sales en/of business development functie binnen de Retail markt

*Dankzij een gezonde dosis assertiviteit beschik je over de nodige overtuigingskracht en het vermogen om goed te onderhandelen binnen een Retail omgeving.

*Je hebt een commerciële ingesteldheid, je communiceert duidelijk en gestructureerd, kan je empathisch opstellen en hecht belang aan klantgerichtheid.

*Je bent als het ware een "ondernemer", neemt het heft graag in handen en bent gedreven om de zaken voor elkaar te krijgen en het verschil te maken.

*Je bent flexibel ingesteld, blijft dankzij je stressbestendigheid steeds kwaliteitsbewust en je behoudt je zin voor verantwoordelijkheid

*Je vindt jouw motivatie door op de baan te zijn en bij je klanten de vinger aan de pols te houden, en combineert dit makkelijk met een nauwgezette administratieve opvolging.

*Je hebt bij voorkeur een goede kennis van zowel de Nederlandse als Franse taal.

Aanbod

*Een groeiende organisatie met veel potentieel om deze groei te blijven continueren.

*Het vervullen van een cruciale rol, de ruimte om eigenaarschap te tonen en aldus je commerciële stempel te drukken binnen onze organisatie.

*Je kan rekenen op een motiverend salaris incl. bedrijfswagen en extralegale voordelen, in overeenstemming met je capaciteiten en ervaring.

*De organisatie zorgt voor een prima marketing, administratieve en logistieke ondersteuning waardoor de focus helemaal kan gelegd worden op het waarmaken van onze ambities in de markt, bij de klanten.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.