Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 76

Volgende
Bank J.Van Breda & C°

Account Manager West-Vlaanderen - Ondernemers

Bank J.Van Breda & C° | West-Vlaanderen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Bank J.Van Breda & Cº werd door zijn eigen mensen verkozen tot Beste Werkgever 2012. En daar zijn heel wat goede redenen voor. Want bij onze bank primeert een persoonlijke sfeer. Je bent geen nummer, maar wordt volop gestimuleerd om je te ontplooien. Je maakt deel uit van een enthousiaste dynamiek die resulteert in groei. Niet alleen jouw persoonlijke groei, maar ook die van onze klanten. Zo maak je elke dag het verschil voor ondernemers en vrije beroepen.

Een werkgever die meer geeft dan werk alleen

In 2018 ontvingen Bank Van Breda het certificaat Great Place To Work® van Vlerick Business School. 94% van onze collega’s vindt Bank Van Breda een heel goede organisatie om voor te werken. Een cijfer dat de laatste jaren enkel gestegen is. Een warme bedrijfscultuur is dan ook belangrijk voor ons. We stellen alles in het werk om je niet alleen een motiverende werkomgeving aan te bieden, maar ook een plezierige werkplek

Account Manager West-Vlaanderen - Ondernemers

Functieomschrijving

Begeleid jouw cliënten bij hun financiële keuzes

Bank J.Van Breda & C° is geen doorsnee bank. Onze aanpak is gespecialiseerd, persoonlijk en proactief. Dat betekent dat je in de eerste plaats een klankbord bent voor je cliënten. Je begeleidt de ondernemers in je portefeuille bij de financiële vraagstukken die hun pad kruisen, zowel privé als professioneel. Jouw advies geeft hen de gemoedsrust om zich volop te focussen op hun bedrijf en klanten.

Bouw een netwerk in je eigen regio

Met je cliënten werk je aan een relatie op lange termijn. Bij de start is je portefeuille natuurlijk nog leeg, maar dat schrikt je niet af. Dankzij een gerichte opleiding en sterke strategie heb je alles in handen om een persoonlijk netwerk van regionale ondernemers te ontwikkelen.

Word expert in KMO

Bij Bank Van Breda heb je geen productdoelstellingen. De behoeften van de klant en het juiste financieel advies staan centraal. Ook bij complexe situaties. Natuurlijk kan je niet alles weten, zeker niet als je net gestart bent. Geen nood, je staat er niet alleen voor. Heel onze organisatie is gericht op vermogensbegeleiding. Binnen je eigen team en in het hoofdkantoor ondersteunen verschillende specialisten jouw expertise.

Grote focus, kleine rompslomp

We zijn een gespecialiseerde bank, uitsluitend voor ondernemers en vrije beroepen. Die focus trekken we door in onze klantengesprekken. Luisteren is belangrijk en administratieve rompslomp neemt onnodige tijd in beslag. Daarom word je maximaal digitaal ondersteund in je relatie met je cliënten. Een rekening openen of belegging afsluiten? Je doet het met één druk op de knop, samen met je klant.

Ontwikkel je talenten

Bank Van Breda helpt je bij de ontwikkeling van je competenties. Je mag rekenen op gerichte coaching en een programma op maat in lijn met je ritme en persoonlijke stijl.

Profiel

  • Je hebt een master- of bachelordiploma en minstens vier jaar ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in een bancaire context
  • Je bent gedreven om je eigen netwerk van cliënten te ontwikkelen
  • Je bent relatiegericht en overtuigend
  • De voertaal voor deze functie is Nederlands, maar je begrijpt ook Frans.

Aanbod

Naast een vast maandloon bieden we je een aantrekkelijke resultaatgebonden verloning. Vanaf je eerste dag sluit je ook aan op onze hospitalisatie-, invaliditeits- en groepsverzekering. Verder bieden we je een aantal extralegale voordelen zoals een iPhone, bedrijfswagen, tankkaart en maaltijdcheques.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten, Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.