Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 127

Volgende
Mediahuis

Account Manager voor Nostalgie en NRJ

Regio Kempen en Limburg

Mediahuis | Regio Kempen en Limburg | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

We zoeken een Account Manager voor Nostalgie en NRJ. En we geloven dat jij een steengoede kandidaat bent.

WANT WAT WE NODIG HEBBEN is iemand die onze radiozenders vertegenwoordigt bij bestaande regionale klanten en potentiële adverteerders uit verschillende sectoren.

Account Manager voor Nostalgie en NRJ

Functieomschrijving

WAAROM PRECIES JIJ?

Het zijn vooral jouw commerciële feeling en jouw onderhandelingstalent die ons aanspreken. Jij bent immers diegene die onze klanten – regionale adverteerders en reclamebureaus – met deskundig advies overtuigt van de meerwaarde van radioreclame. Je analyseert samen met hen hun reclamebehoeften en werkt vervolgens een performant bestedingsbudget uit.
We denken aan jou omdat je, dankzij je ervaring in sales, zonder meer dé vertrouwenspersoon bent voor onze bestaande adverteerders. Maar daarnaast ben je supergemotiveerd om je portefeuille verder uit te bouwen door doelgerichte prospectie.

Profiel

WAT OP JE CV STAAT, is belangrijk maar voor ons niet het allerbelangrijkste. Een hogere opleiding en een dosis ervaring, bij voorkeur in de reclame- of communicatiesector, zijn stevige troeven. Maar minstens zo voornaam vinden wij jouw gave om nieuwe contacten te leggen en een lange termijnrelatie uit te bouwen met je klanten. Zelfstandig werken is jouw ding, maar dankzij je enthousiasme en aanstekelijke energie lig je ook uitstekend in het team. 

Aanbod

WAT JE VAN ONS TERUGKRIJGT IS …
 
  • een intensieve productopleiding en de steun van ervaren collega’s uit je team;
  • de volledige verantwoordelijkheid over jouw klanten in de regio Kempen en Limburg;
  • de vrijheid om dagelijks zelf je agenda samen te stellen;
  • de mogelijkheid om vanop afstand te werken, maar je hebt natuurlijk ook je stek in het moderne gebouw van Mediahuis in Antwerpen-Linkeroever;
  • een aantrekkelijk salarispakket en een reeks bijhorende voordelen zoals vanzelfsprekend een toffe bedrijfswagen;
  • een visitekaartje van een van de 10 meest aantrekkelijke werkgevers van België.

Interesse?

WAT JE MOET DOEN OM TE SOLLICITEREN is eenvoudig. Via de knop hieronder bezorg je ons je cv en een overtuigende motivatiebrief die bewijst dat we ons niet in jou vergissen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met sofie.degrande@mediahuis.be 
 
Limburg,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Limburg, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.