Terug naar zoekresultaten Vorige

17 van 21

Volgende
ASAP TalentXperts Limburg

Account manager Volvo

ASAP TalentXperts Limburg | Genk | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Heb jij een goed commercieel en business inzicht en heb jij ervaring met klantmanagement? Wil jij het first point of contact zijn van één van de grootste klanten van Facil?
Ben je bovendien in het bezit van minimaal een bachelordiploma en heb jij een sterk analytisch denkvermogen? Lees dan zeker verder!

Account manager Volvo

Functieomschrijving

Als Account manager, ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant Volvo. Bij vragen van de klant ben jij verantwoordelijk voor de goede interne organisatie om de vraag op te lossen. De communicatie met de verschillende departementen verloopt via jou.

Je beheert en ontwikkelt de relatie met de klant van A tot Z. Zijn noden kan je detecteren en vertalen in nieuwe opportuniteiten. Je brengt de vraag van de klant helder in kaart en bent in staat om op strategisch niveau te onderhandelen.

Prijsaanvragen van de klant komen bij jou terecht. Je zal deze afhandelen en de feedback terugkoppelen naar de klant.
 

Profiel

Minimaal een 2-tal jaar ervaring in het managen van klanten op strategisch niveau is een absolute must. Verder ben jij in het bezit van een bachelor –of masterdiploma. Je hebt een interesse in en affiniteit met techniek en combineert dit met commerciële feeling en business inzicht. Dankzij jouw sterke communicatie skills weet je intern en extern vlot met collega’s en partners op verschillende niveaus relaties op te bouwen. Ambitie, administratieve nauwkeurigheid, pit en flexibiliteit typeren je als persoon.
 

Aanbod

Er staat je een bruisende, internationale omgeving te wachten waarin jij als verantwoordelijke key account een belangrijke rol zal opnemen. Een takenpakket met veel variatie en verantwoordelijkheid horen hier bij. Je krijgt de kans om on the job te leren van ambitieuze, gedreven en dynamische experten. Een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering zal uiteraard niet ontbreken.
 
Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.